Scania V8
Uzman
Çok teşekkürler hocam sağ olun.
Hayırlı olsun şimdiden.Teşekkürler hocam. Karar olarak S24 FE verdim. İnşallah Hayırlısıyla en yakın zamanda alacağım.
Hocam s24 fe alacaksanız şu kampanya bitmeden alın derim.
Ben üçlü adaptörü değil de kablosuz şarjı almanızı öneririm. İyi adaptör zaten 250TL civarlarına satılıyor. Fiyatına değecek bir ürün değil.Hocam s24 fe alacaksanız şu kampanya bitmeden alın derim.
Eki Görüntüle 136895
Hocam yani belki bana kızacaksınız ama ben Xiaomi 15 aldım ya.Hocam s24 fe alacaksanız şu kampanya bitmeden alın derim.
Eki Görüntüle 136895
Xiaomi 15 tabii ki daha iyi. Hem daha üst sınıf hem de bir nesil yeni. Direnç/imei dert etmiyorsanız S24 FE bakarken S25 almışsınız, niye kızalım?Hocam yani belki bana kızacaksınız ama ben Xiaomi 15 aldım ya.
Aklıma girdiler hocam yok şöyle yok böyle diye. Server kayıtlı Xiaomi 15 aldım. Benim tr kayıtlı bir cihazın imeisini verdim. 28 bin TL'ye Xiaomi 15 aldım son anda.
Bana kızanlarınız olabilir belki ama bilmiyorum. S24 FE de harika cihaz ama Xiaomi 15 daha iyi gibi aklıma girdiler bende araştırdım biraz onu aldım.
Bu kampanyayı da cihazı bugün aldım gördüm.
Teşekkür ederim hocam.Xiaomi 15 tabii ki daha iyi. Hem daha üst sınıf hem de bir nesil yeni. Direnç/imei dert etmiyorsanız S24 FE bakarken S25 almışsınız, niye kızalım?Hayırlı olsun.
Bizim dediğimiz 20-30 bin bandı için TR cihazları arasında en iyi telefon S24 FE, buna Honor 200 Pro da dahil olmak üzere daha iyi. Özellikle S24 serisindeki şu kampanya çok iyi bu sıralar.
İyi bir karar yapmışsınız zaten. Genelde o fiyatlarda olmuyor olsa zaten onu önerirdik. Ama yazılımı biraz sıkıntılı. Hem niye kızalım ki iyi bir karar yapmışsınız. Ama kaçak cihaz kullanarak büyük hata yapmışsınız. IMEI konusunda artık hızlıca yakalıyorlar. Sürekli IMEI atmak durumunda kalıyorsunuz. Çok sıkıntılı oluyor o da.Hocam yani belki bana kızacaksınız ama ben Xiaomi 15 aldım ya.
Aklıma girdiler hocam yok şöyle yok böyle diye. Server kayıtlı Xiaomi 15 aldım. Benim tr kayıtlı bir cihazın imeisini verdim. 28 bin TL'ye Xiaomi 15 aldım son anda.
Bana kızanlarınız olabilir belki ama bilmiyorum. S24 FE de harika cihaz ama Xiaomi 15 daha iyi gibi aklıma girdiler bende araştırdım biraz onu aldım.
Bu kampanyayı da cihazı bugün aldım gördüm.
Teşekkür ederim. Server kayıtlı cihaz. Yazılımsal IMEI değil yani. Bir sürü kayıt türleri çıkmış. Server kayıtlıda tek IMEI'ye tek seferlik kayıt atılıyor. Güncelleme vb. her şeyi sorunsuz alıyor hocam.İyi bir karar yapmışsınız zaten. Genelde o fiyatlarda olmuyor olsa zaten onu önerirdik. Ama yazılımı biraz sıkıntılı. Hem niye kızalım ki iyi bir karar yapmışsınız. Ama kaçak cihaz kullanarak büyük hata yapmışsınız. IMEI konusunda artık hızlıca yakalıyorlar. Sürekli IMEI atmak durumunda kalıyorsunuz. Çok sıkıntılı oluyor o da.