Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000
Batur
Başarılı
Sanırım tek kötü yanı 500GB olması ancak oyun oynanmayacağı için yeticeğini düşünüyorum.
Ali Rıza Tekin
Uzman
Arkadaş da benim gibi oyunla işi falan yok. 512 gb her türlü yeter. Ben oyun olarak bir lol bir de tft oynuyorum. Slim 3 güzeldir. Pişman olmaz bence.Sanırım tek kötü yanı 500GB olması ancak oyun oynanmayacağı için yeticeğini düşünüyorum.
Batarya performansı çok kritik değilse kaçırmayın derim. Oyun bilgisayarı olarak geçiyor ancak kurumsal hayata uygun bir tasarımı var ve yeterince güçlü.Merhaba arkadaşlar. Oyun falan oynanmayacak, gündelik işlerde kasma donma olmasın yeterli. Neler önerirsiniz?
Batur
Başarılı
Batarya performansı çok kritik değilse kaçırmayın derim. Oyun bilgisayarı olarak geçiyor ancak kurumsal hayata uygun bir tasarımı var ve yeterince güçlü.
Tümleşik 16 GB mı yoksa 8+8 mi? Eğer tümleşik tek 16 GB ise Gaming.Gen.TR'den almaktansa N11 de 19500TL'ye de var aldıktan sonra ekstra 8 GB daha uyguna gelecektir, eğer 8+8 ise alınabilir sanırım, ısınma sorunu var ama emin değilim.
Metehanİpek
Becerikli
Batarya performansı çok kritik değilse kaçırmayın derim. Oyun bilgisayarı olarak geçiyor ancak kurumsal hayata uygun bir tasarımı var ve yeterince güçlü.
Tam ben atacaktım bu modeli bu fiyata en iyi seçenek.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı