Merhaba, bir telefon almayı düşünüyorum. İşlemcisinin iyi olması ve ileride yavaşlama yapmaması önemli. Bir süre araştırmalarım sonucu bu 4 telefon arasında kaldım.
Bütçem 20.000 TL (A56 Samsung kampanyası ile 19 bine düşüyor.) Nothing Phone'lar arasında fiyat farkı değer mi? Ayrıca Nothing Phone kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum. Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz teşekkür ederim.
Kamera takıntım falan yok benim için önemli olan ekran kalitesi ≥ işlemci kalitesi > batarya > geri kalan özellikler diyebilirim. Öne çıkan bir özellikleri varsa bilemiyorum tabii.

1743006610679.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalan yanlış bilgiler vermeyin. Cihazı kullandınız mı? Yoksa markaya mı gareziniz var?

Evet daha önce elime bir arkadaş sayesinde X7 geçti. Xiaomi telefonların özellikle Redmi ve POCO serileri yazılımından dolayı maksimum kapasitesini veremezler burada fanboyluk yapmayın lütfen. Ömrü aynı fiyata alınabilecekler yanında fazla kısa.

Son düzenleme:
Evet daha önce elime bir arkadaş sayesinde geçti. Xiaomi telefonlar yazılımından dolayı maksimum kapasitesini veremezler burada fanboyluk yapmayın lütfen. Ömrü aynı fiyata alınabilecekler yanında fazla kısa.
Dostum Xiaomi 15 kullanıyorum. Bahsettiğin olumsuzlukların hiçbiri yok. Ne saçmalıyorsun?

Burası Xiaomi hater sitesi değil. Başka yerde kötüle.