Isınmasın dediğine dikkat ediyorsan neden ısrarla öneriyorsun acaba? Yaptığın önerinin kötü olduğunun farkındasın ve hala inatmı ediyorsun?

S24 FE soğutma konusunda X7 Pro'dan daha kötü vaziyette, bazı testlerde performansını %67 seviyesine kadar çekiyor, X7 Pro ise çoğu durumda %80'in aşağısını görmüyor. Bence de S24 FE güzel telefon fakat Xiaomi'nin hakkını yememek lazım, açıkçası yazılımınında ağır olduğunu düşünmüyorum son dönemlerde HyperOS güzel bir hal aldı.

S24 FE soğutma konusunda X7 Pro'dan daha kötü vaziyette, bazı testlerde performansını %67 seviyesine kadar çekiyor, X7 Pro ise çoğu durumda %80'in aşağısını görmüyor. Bence de S24 FE güzel telefon fakat Xiaomi'nin hakkını yememek lazım, açıkçası yazılımınında ağır olduğunu düşünmüyorum son dönemlerde HyperOS güzel bir hal aldı.

Aynı özelliklere sahip ve 8-9 ay kullanılmış bir Honor ve Xiaomi telefonu yan yana koyup birkaç uygulamada karşılaştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Özellikle ayarlarda reklam olması bile telefondan soğutuyor beni.

@7450 hala neden ısrarla beğenmediğini sorabilir miyim? İşlemcisinde verimlilik çekirdeği olmayan bir cihazı neden ısrarla savunmaya devam ettiğini anlatırsan sevinirim.

Son düzenleme:
Herkes birbirine girmiş lakin unuttuğunuz bir kısım var; reklamlar. Aktif olarak Kasım ayından beri Redmi kullanıyorum ve sistem uygulamaları berbat. Performansı iyi, kamerası iyi, bataryası iyi ancak reklamları tamamen kapatamıyorsunuz. Varsayılan uygulamalara gelirsek; klavye uygulamasını beğenmedim. Video oynatıcısı bildiğin ben reklam göstermek için varım diye bağırıyor. Google rehber ve aramalar uygulamaları da idare eder.

Bence 3 bin TL daha yükseltip kesinlikle S24 FE alın. Uzun yıllar götürebilecek cihaz. 7 yıl boyunca güncelleme alacak. 7 yıl içinde donar derseniz de günümüzde port ile 7 senelik cihaz olan S8'e One Ui7 kurduklarında ona rağmen çok da büyük bir kasma olmuyor. Hatta olmuyor bile. A serisinden iki kat daha iyidir. İnanın pişman olmazsınız. Geçenlerde de birine önerdim burada yine 20000TL bütçesi vardı bence alın dedim cihazı almış şu an da çok memnun. Onun dışında bütçenizi hiçbir şekilde arttıramazsanız zorunluysa A56 düşünülebilir. Ya da nothing Phone 2a. Ama 2A'nın güncelleme desteği çok düşük ve fazla idare etmez yoksa çok iyi bir cihaz.

Merhaba, bir telefon almayı düşünüyorum. İşlemcisinin iyi olması ve ileride yavaşlama yapmaması önemli. Bir süre araştırmalarım sonucu bu 4 telefon arasında kaldım.
Bütçem 20.000 TL (A56 Samsung kampanyası ile 19 bine düşüyor.) Nothing Phone'lar arasında fiyat farkı değer mi? Ayrıca nothing Phone kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum. Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz teşekkür ederim.
Kamera takıntım falan yok benim için önemli olan ekran kalitesi ≥ işlemci kalitesi > batarya > geri kalan özellikler diyebilirim. Öne çıkan bir özellikleri varsa bilemiyorum tabii.

Eki Görüntüle 135428

S21FE artık ömrünü doldurmuş bir cihaz yoksa o da güzel bir cihaz sayılır.