Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Assetto Corsa var, EVO ve Rally almayı düşünüyordum ama içerik çok olmadığı için şimdilik vazgeçtim. Önerilerinizi bekliyorum. 20 dolar falan koyabilirim gibi.

1766417319313.webp

Forza tarzı çok arcade oyunları sevmiyorum bu arada.

Le mans almayacağım. Zaten iRacing alıyorum 1 senelik. Diğerlerine bakayım bir.

Automobilista 2 oldukça gerçekçi ve güzel duruyor. Ama şimdi düşününce iRacing almışken başka racing oyunları almak mantıklı gelmedi nedense :/

Automobilista 2 oldukça gerçekçi ve güzel duruyor. Ama şimdi düşününce iRacing almışken başka racing oyunları almak mantıklı gelmedi nedense :/
Yani ben simülasyon piyasasında yokum aslında pek :D Ama oynadığım o kadar arcade ve birkaç simülasyon oyunu arasında en gerçekçi sese sahip Automobilista 2 idi. Yani aslında evet en iyisi ben Iracing diye duydum zaten ve cidden gelişebileceğin bir oyun. Yani sadece eğlence istemiyorsan biraz ciddi olup sadece Iracing'de kalman lazım zaten. Bana göre de başka sim oyunu almazsan iyi.

Aslına ralli tarafında oyun isterseniz WRC ve Dirt Rally serisine bakabilirsiniz diye yazacaktım ama onlarda aklına gelmiştir zaten. Ralli oyunları piyasada düzgün 4 tane var: WRC, EA WRC, Dirt Rally birde daha yeni Assetto Corsa'nın Rally versiyonu var.

Assetto Corsa var, EVO ve Rally almayı düşünüyordum ama içerik çok olmadığı için şimdilik vazgeçtim. Önerilerinizi bekliyorum. 20 dolar falan koyabilirim gibi.

Eki Görüntüle 212518

Forza tarzı çok arcade oyunları sevmiyorum bu arada.
ACC EVO indirimde ve oldukça güzel kesinlikle denemelisin.
Project Motor Racing'te güzel bir seçenek.

Automobilista 2'yi pek sevemedim çok arcade geldi hissiyatı vb.
Ek olarak F1 25'te indirimde, 26 gelmeyeceğini düşünürsek alınabilir.

Acc EVO indirimde ve oldukça güzel kesinlikle denemelisin.
Project motor Racing'te güzel bir seçenek.

EVO alacaktım vazgeçtim. Mevcut olarak erken erişim de olduğu için mod desteği yok ve içeriği çok az.

ACC EVO indirimde ve oldukça güzel kesinlikle denemelisin.
Project Motor Racing'te güzel bir seçenek.

Hocam Project Motor Racing diye yazdıktan sonra "şaka yaptım" diye ekleyecektim :D Oyunun incelemelerine bir bakıp öyle önerseydin keşke :D Hatta Automolista 2 simcade nasıl direkt Arcade diyebiliyorsun çok garip. Project Motor Racing videolarda bile kontrolleri 40 dolarlık oyun için berbat özellikle.

Birde arkadaş 20 dolarlık diyor 30 doları geçik oyun öneriyorsun. İlginç.

Yani ben simülasyon piyasasında yokum aslında pek :D ama oynadığım o kadar arcade ve birkaç simülasyon oyunu arasında en gerçekçi sese sahip automobilista 2 idi. Yani aslında evet en iyisi ben iRacing diye duydum zaten ve cidden gelişebileceğin bir oyun. Yani sadece eğlence istemiyorsan biraz ciddi olup sadece IRacing'de kalman lazım zaten. Bana göre de başka SIM oyunu almazsan iyi.

Aslına ralli tarafında oyun isterseniz WRC ve Dirt Rally serisine bakabilirsiniz diye yazacaktım ama onlarda aklına gelmiştir zaten. Ralli oyunları piyasada düzgün 4 tane var: WRC, EA WRC, Dirt Rally bir de daha yeni Assetto Corsa'nın Rally versiyonu var.

Rally olarak assetto Rally alacaktım ama içeriği fazla az. Biraz geliştirirsin öyle alacağım. O zamana kadar Dirt 2 halen en iyisi.

Hocam Project Motor Racing diye yazdıktan sonra "şaka yaptım" diye ekleyecektim :D Oyunun incelemelerine bir bakıp öyle önerseydin keşke :D Hatta Automolista 2 simcade nasıl direkt Arcade diyebiliyorsun çok garip. Project Motor Racing videolarda bile kontrolleri 40 dolarlık oyun için berbat özellikle.
Yorumlara bakmamki ben aldığım hissiyata ve keyfe bakarım, ACC Competizione sonrasında en keyif aldığım oyundur kendisi. Erken erişimde olduğunu unutmamak lazım.
Automobilista konusuna gelirsekte bildiğin Forza 4 mekanikli yarış oyunu hocam gözünü seveyim fren kökte araç dönüyor var mı öyle bir sim mekaniği veya gerçek hayatta?