Detaylar
Kim cevapladı?THESANASATS 4
Başarılı
Otobüslerde priz var arkadaşlar, powerbanki ne yapacak ki. Şarj aleti varken.
Hocam sizin bindiğiniz otobüslerde galiba daha önce prize kirli kulak çubuğu koymamışlar
Roronoa Zoro 22
Çalışkan
Umarım uyuyabilirim.
Aynen, bazılarında sorunlu olabiliyorlar. Onun haricinde küçük bir yastık götüreceğim. Umarım klimalarda sorun yoktur da kapatabilirim.Hocam sizin bindiğiniz otobüslerde galiba daha önce prize kirli kulak çubuğu koymamışlarne olur ne olmaz yanına alsın.
beskhno 24
Çalışkan
Yanına akıcı bir kitap almanı öneririm. Böyle uzun yolculuklarda bazen insan cin gibi ayık kalıyor saatlerce gözleri yorulmuyor, odaklanacak bir şey arıyor sanki vücut, o ruh halini değerlendirmekte çok iyi olur. Ayrıca belki birkaç saat dalacak kadar uykunu da getirebilir yerine göre, getirmezse de okumuş olursun.
Görkem Say 62
Üstün
Otobüslerde priz var arkadaşlar, powerbanki ne yapacak ki. Şarj aleti varken.
Hepsinde calismiyor ki priz. 5 yolculuktan en azindan birinde calismayani denk geliyordu. Powerbank almak her halukarda iyi olur ne olur ne olmaz.
İntel_celeron 106
Üstün
Soğuk kahve, tuzlu çizi ve bolca su içmiştim. O kadar çok çişim gelmişti ki karnım çok acıyordu. Durumu anlatmıştım acısından ayakta bile duramıyordum ama durmadılar maalesef. Yani idrarınızı getirecek şeyler tüketmemeye dikkat edin.
Bay Anderson 34
Uzman
1-2 ay önce ben Kamil Koç ile gitmiştim, internet bulunuyor ama siz, nolur ne olur, indirebilirsiniz.Bayılmazsam uyuyamam herhalde. Koltukta uyumaya alışkın değilim. Alan dar :/
Powerbank ve telefon hazır. Storytel'de 1-2 kitap indirdim. 1-2 Kick yayın videosu indireceğim. 1 sezonda dizi indirsem yeter sanırım.
burakmurat1 3
Uzman
Hocam Atarax adında güzel bir ilaç var, tavsiye ederim. Alerji ilacı için cildiye doktorları yazıyor ancak sedatif etkisi var ve uyku getirtiyor. 1 tane al, rahat 6-7 saat uyutur seni. Beyaz reçete olduğu için yazdırmadan da eczaneden alabilirsin. Hafif bir ilaç, büyük bir yan etkisi falan da yok. Yan etkisi uyku yapması olduğu için kullanıyorum ben. Otobüste hiç uyuyamayan biri olan benim vazgeçilmez çözümümdür.