Yanına akıcı bir kitap almanı öneririm. Böyle uzun yolculuklarda bazen insan cin gibi ayık kalıyor saatlerce gözleri yorulmuyor, odaklanacak bir şey arıyor sanki vücut, o ruh halini değerlendirmekte çok iyi olur. Ayrıca belki birkaç saat dalacak kadar uykunu da getirebilir yerine göre, getirmezse de okumuş olursun.

Soğuk kahve, tuzlu çizi ve bolca su içmiştim. O kadar çok çişim gelmişti ki karnım çok acıyordu. Durumu anlatmıştım acısından ayakta bile duramıyordum ama durmadılar maalesef. Yani idrarınızı getirecek şeyler tüketmemeye dikkat edin.

Bayılmazsam uyuyamam herhalde. Koltukta uyumaya alışkın değilim. Alan dar :/

Powerbank ve telefon hazır. Storytel'de 1-2 kitap indirdim. 1-2 Kick yayın videosu indireceğim. 1 sezonda dizi indirsem yeter sanırım.
1-2 ay önce ben Kamil Koç ile gitmiştim, internet bulunuyor ama siz, nolur ne olur, indirebilirsiniz.

Hepsinde calismiyor ki priz. 5 yolculuktan en azindan birinde calismayani denk geliyordu. Powerbank almak her halukarda iyi olur ne olur ne olmaz.
Yılbaşında çok aktif olarak İstanbul-Ankara Ankara-İstanbul yapıyordum haftada 3-4 kez hiçbir zaman da çalışmayan denk gelmedi.

Yolculuğun nasıl geçti ben 14 saat yolculuğa çıkacağım. Deneyimini anlatır mısın ?