Kendin üretirsen tabi daha uyguna getirebilirsin fakat bu sefer hazırlıkta çok para harcaman gerekir. Bütçeyi aşman gerekebilir. Bence tedarik ederek satmak daha mantıklı olacaktır.

İzmir'de yaşıyorum demiştin, bölgende çok fazla direkt birinci elden tedarikçi olması lazım.
Ne tarz ürünler olabilir peki sizce? Ben bu arada Torbalıdayım biraz daha sanayisi ile öne çıkan bir yer burada atölyeler vs daha yaygın ondan üretim mi satın almak mı diye sormuştum?

Ne tarz ürünler olabilir peki sizce? Ben bu arada Torbalıdayım biraz daha sanayisi ile öne çıkan bir yer burada atölyeler vs daha yaygın ondan üretim mi satın almak mı diye sormuştum?
Çevremde İstanbul üzerinden çanta tedarik edenler var. Kargo falan değil ticari ile gidiyorlar tüm toptancıları dönüp uygun gördüklerini arabaya doldurup geliyorlar. Tek alışta ortalama 2 - 3 aylık malzeme alıyorlar.

Orada üretim yapan yerler olduğu için belirli olarak ürettikleri ürünler, modeller vs. vardır. Replika ürün de olur fakat kalitesine dikkat etmelisin. Cırt diyeceğimiz türden replikayı müşteriye bir kere satarsın, ondan sonra kötü yorumları çekersin.