200.000 TL sermaye ile iş önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yagami Light
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 125
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Ne tarz ürünler olabilir peki sizce? Ben bu arada Torbalıdayım biraz daha sanayisi ile öne çıkan bir yer burada atölyeler vs daha yaygın ondan üretim mi satın almak mı diye sormuştum?

Ne tarz ürünler olabilir peki sizce? Ben bu arada Torbalıdayım biraz daha sanayisi ile öne çıkan bir yer burada atölyeler vs daha yaygın ondan üretim mi satın almak mı diye sormuştum?
Çevremde İstanbul üzerinden çanta tedarik edenler var. Kargo falan değil ticari ile gidiyorlar tüm toptancıları dönüp uygun gördüklerini arabaya doldurup geliyorlar. Tek alışta ortalama 2 - 3 aylık malzeme alıyorlar.

Orada üretim yapan yerler olduğu için belirli olarak ürettikleri ürünler, modeller vs. vardır. Replika ürün de olur fakat kalitesine dikkat etmelisin. Cırt diyeceğimiz türden replikayı müşteriye bir kere satarsın, ondan sonra kötü yorumları çekersin.

İade ve kargo masrafları belini büker, internetten satış işi baya riskli kendin üretmiyorsan ve iadesi yapılabilen bir şeyse. Yani iç çamaşırı, kulaklık gibi iadesi kabul olunmayan bişeyler satmak lazım siteler hep alıcıyı koruyor. Bir de herkes fiyat kırıyor, ondan çok iyi bir tedarikçi bulman veya kendin üretmen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…