4 çekirdek 10 GB RAM yeterli olur mu? Bir de iyi midir bu site?

Hocam dediğim gibi kaliteli bir deneyim yaşamak istiyoruz, parasal açıdan sıkıntım yok. Yinede teşekkür ederim.
1 Yıl önce kullanıyordum. Problem yaşamadım. Ne kadar yeterli olur bilmiyorum. Hiç 300 mod kurmadım

4 çekirdek 10 GB RAM yeterli olur mu? Bir de iyi midir bu site?

Hocam dediğim gibi kaliteli bir deneyim yaşamak istiyoruz, parasal açıdan sıkıntım yok. Yine de teşekkür ederim.

Keyubu kaliteli bir hosting uzun yıllar kullandım Minecraft sunucum varken. Ve 4 çekirdek 10GB çok rahat yeterlidir.

üstat ilkbyte diye bir yer var. Sana minumum 8 GB ram lazım, AWS de kullanabilirsin ya da sayısız Türk firması var. Bunların 8-16GB ramli paketleri sahiden ucuz. Onlara direkt google'da "Türk VPS-VDS" yazarak da ulaşabilirsin.

Üstat ilkbyte diye bir yer var. Sana minimum 8 GB RAM lazım, AWS de kullanabilirsin ya da sayısız Türk firması var. Bunların 8-16 GB RAM'li paketleri sahiden ucuz. Onlara direkt Google'da "Türk VPS-VDS" yazarak da ulaşabilirsin.

Hocam teşekkür ederim, çok bir bilgim yok, arkadaşta VDS açsan daha iyi olur diyordu ama dediğim gibi bilgili sayılmam. Zahmet olmazsa yapmam gerekenler söyler misiniz? Oradan açmam buradan açmamdan daha iyi olacaksa daha iyi olur benim için.

Hocam teşekkür ederim, çok bir bilgim yok, arkadaşta VDS açsan daha iyi olur diyordu ama dediğim gibi bilgili sayılmam. Zahmet olmazsa yapmam gerekenler söyler misiniz? Oradan açmam buradan açmamdan daha iyi olacaksa daha iyi olur benim için.
Alacağınız yeri seçtiniz, vdsyi aldınız. Bundan sonra iş tamamen otomasyon oluyor. Modlu oynayacaksanız CurseForge kurmanız gerekecek.

Ubuntu alırsanız apt-get upgrade && update ile paketleri güncelleyin. Akabinde aşağıdaki linkte master isimli kişinin yönergesini takip edin.

İlk başta komplike gelebilir Windows gibi arayüzü olmadığı için zira salt command line üzerinden işlem yapacaksınız. Eğer çok kafanız karışırsa "vault hunters" diye bir mod vardı, onun kurulumuna bakın, çok benzer zaten. Serverı kurduktan sonra modları içine uyumlu olması kaydıyla tek tek atıyorsunuz.

Server ayaklandıktan sonra kendi bilgisayarınıza da gayet tabi modları ve curseforge'u yüklemeniz lazım. Sonrasında her şey hazır olmuş olacak, ram artırma işini de yine kurulum aşamasında yapabilirsiniz. Aşamada takıldığınız yerler olursa mutlaka bildirin.

Alacağınız yeri seçtiniz, VDS'yi aldınız. Bundan sonra iş tamamen otomasyon oluyor. Modlu oynayacaksanız CurseForge kurmanız gerekecek.

Ubuntu alırsanız apt-get upgrade && Update ile paketleri güncelleyin. Akabinde aşağıdaki linkte Master isimli kişinin yönergesini takip edin.

İlk başta komplike gelebilir Windows gibi arayüzü olmadığı için zira salt command line üzerinden işlem yapacaksınız. Eğer çok kafanız karışırsa "vault hunters" diye bir mod vardı, onun kurulumuna bakın, çok benzer zaten. Serverı kurduktan sonra modları içine uyumlu olması kaydıyla tek tek atıyorsunuz.

Server ayaklandıktan sonra kendi bilgisayarınıza da gayet tabii modları ve CurseForge'u yüklemeniz lazım. Sonrasında her şey hazır olmuş olacak, RAM artırma işini de yine kurulum aşamasında yapabilirsiniz. Aşamada takıldığınız yerler olursa mutlaka bildirin.

Gidip hata yaptım, Keyubu'dan aldım. Sunucuyu açması ayrı ders, 4 saattir uğraşıyorum. Açtım 10 GB RAM olmasına rağmen hayvan gibi lag var. Parama yazık oldu gerçekten.

Gidip hata yaptım, Keyubu'dan aldım. Sunucuyu açması ayrı ders, 4 saattir uğraşıyorum. Açtım 10 GB RAM olmasına rağmen hayvan gibi lag var. Parama yazık oldu gerçekten.
Üstat müşteri hizmetlerine yaz. Yenilesinler veya bakiye olarak eklesinler. Sonu "10" ile biten bir ticaret sitesi var. Orada vps bölümüne girip yüksek puan alan yerlerden birisinden kirala zira RAM'e ihtiyacın var ve genelde ucuz oluyor. Açıkçası sağlam çıkıp çıkmaması da biraz şans işi orada fakat bütçem var diyorsan hetznerden al, başın ağrımasın.

Üstat müşteri hizmetlerine yaz. Yenilesinler veya bakiye olarak eklesinler. Sonu "10" ile biten bir ticaret sitesi var. Orada VPS bölümüne girip yüksek puan alan yerlerden birisinden kirala zira RAM'e ihtiyacın var ve genelde ucuz oluyor. Açıkçası sağlam çıkıp çıkmaması da biraz şans işi orada fakat bütçem var diyorsan hetznerden al, başın ağrımasın.

İade falan yapmadılar, RAM yeterli değil zaten. Gittik verinux isimli bir siteye daha iyi Ryzen işlemci olan bir VDS'e 600 TL verdik. Ondada hayvan gibi lag vardı. Hiçbirinde iade yok. Gece gece paramızdan olduk.