Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
1-1.5 milyon arasında 200-300K kilometreleri ya da daha fazlasını yapmış Mercedes ya da Audi alınır mı sizce?

Aklımda 2005-2008 E200 komp. Ya da 2010-2011 A6, A5 var. Bunları alsak sorunları ne olur? Baş ağırtır mı? Sürekli osuyla busuyla uğraşmak istemiyoruz. elbet üç beş eksiği olur, onları yapıp rahatça binmek istiyoruz.
Benim kafamda yeninin kötüsünü almaktansa eskinin iyisini alayım mantığı var. İnternette bir kesim alınır bir kesim sakın bulaşmayın diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçe ile 100b km civarı Passat bulabilirseniz daha iyi olur. 300 bin km Mercedes'te olsa Audi'de olsa fazla. Kapalı kutu. Servis bakımlı uzun yol yapmış, ezilmemiş arabayı bulursanız güldürür. Ancak hor kullanılmış, bakımsız binilmiş bir arabaya denk gelirseniz, özellikle şu sanayi fiyatlarıyla gözden yaş getirir. Yine de şansımızı denemek istiyoruz derseniz Audi, de 2.0 TDI bilindik motor. E serisi Mercedes'ler güzel arabalar. W211 kasalar 2007 yılından sonra makyajlandı. Onlardan almak daha iyi olur. Mercedes'te dizelde benzinli de genel kanı sağlam olduğu yönünde.

Ortalama yirmi yaşından itibaren arabalarda metal yorgunlukları başlar. İkinci el araç alırken, mümkün olduğunca genç bir araba almak çok önemli. Bence donanım da ilk detaylardan olmamalı. Aklınızda başka modeller var mı?

Fazla kilometre aynı zamanda birçok parçanın da ömrünü tamamladığı anlamına gelir.

1-1.5 milyon arasında 200-300k kilometreleri ya da daha fazlasını yapmış Mercedes'ya da Audi alınır mı sizce?

Aklımda 2005-2008 E200 komp. Ya da 2010-2011 A6, A5 var. Bunları alsak sorunları ne olur? Baş ağırtır mı? Sürekli osuyla busuyla uğraşmak istemiyoruz. Elbet üç beş eksiği olur, onları yapıp rahatça binmek istiyoruz.
Benim kafamda yeninin kötüsünü almaktansa eskinin iyisini alayım mantığı var. İnternette bir kesim alınır bir kesim sakın bulaşmayın diyor.

2.0TDI motor sağlam diye biliyorum keza 3.0TDI da öyle almışken madem yüksek kilometreli alacaksınız A6 alın derim.