Makaleler
3
Merhaba,

Uygun fiyatlı en hızlı USB'lerden birini almak istiyorum. Boyut olarak 32 GB bile fazla fazla yeter, genelde küçük boyutlu çok sayıda dosya, OS kurulumları, doküman taşıma gibi işler için gerekli. Kullanılacak cihazlarda USB 3.2 Gen 2 destekli Tip-A ve C portlarının yanında USB 4 (40 Gbps) ve Thunderbolt 3/4 desteği mevcut.

Belirli bir bütçe yok, hedef fiyat performans oranı kaçmadan alınabilecek hızlı bir USB. Tahmini bir şey salla derseniz kafamda maksimum 200-300 TL var ancak yetmezse tekrar değerlendirebilirim. Yok mu şöyle 100 MB/s okuma yazma hızlı minnoşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Var ama fiyatı uçuk olur. En güzeli SSD al 128 onunu kullan harici. Onda bile USB 300 yazma verir. En kaliteli Toshiba USB onda da 30 MB 200 MB okuma var. Özel seriler 2000TL flaşlarda.

200-300TL flastan en fazla 15-20 MB alırsın.

Var ama fiyatı uçuk olur. En güzeli SSD al 128 onunu kullan harici. Onda bile USB 300 yazma verir. En kaliteli Toshiba USB onda da 30 MB 200 MB okuma var. Özel seriler 2000TL flaşlarda.

200-300TL flastan en fazla 15-20 MB alırsın.
Fiyatı uçuk olmaz. Keşke bütçedeki belleklerin hizlarina bakip öyle yorum yapsaydiniz, gayet de isteğine uygun bellekler var konu sahibinin. Hatta attığım bellek 400-430 okuma, 90-100 yazma vermekte.

Fiyatı uçuk olmaz. Keşke bütçedeki belleklerin hizlarina bakip öyle yorum yapsaydiniz, gayet de isteğine uygun bellekler var konu sahibinin. Hatta attığım bellek 400-430 okuma, 90-100 yazma vermekte.

Varsa bende alayım o yazan hızları görmedim ben. Bir test atarsan sevinirim ya da kullanıcı yorumu. Bende uzun süre araştırdıktan sonra harici SSD kullanmak zorunda kaldım. En kralında bile 30 geçmiyor USB flaşta piyasadakiler zaten 15-5 arası yazma var.
Arkaaş aldığı USB de ulaştığı değerleri atarsa sevinirim.

Varsa bende alayım o yazan hızları görmedim ben. Bir test atarsan sevinirim ya da kullanıcı yorumu. Bende uzun süre araştırdıktan sonra harici SSD kullanmak zorunda kaldım. En kralında bile 30 geçmiyor USB flaşta piyasadakiler zaten 15-5 arası yazma var.
Arkaaş aldığı USB de ulaştığı değerleri atarsa sevinirim.

Elbette.

"piyasadakiler zaten 15-5 arası yazma var."

Çoğu 3.0 flash en az 50-60 yazma hızı sunuyor, USB 2.0 belleklerle kıyaslamayın bence.