Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 200
Merhaba, ben Sandisk kullanıyorum ve memnunum. Değerlendirebilirsiniz.
www.trendyol.com
Sandisk 64b Ultra Luxe Usb 3.1 Flash Drive, Speed Up To 150mb-s Model Flah Bellek Sdcz74-064g-g46 - Fiyatı, Yorumları
Sandisk 64b Ultra Luxe Usb 3.1 Flash Drive, Speed Up To 150mb-s Model Flah Bellek Sdcz74-064g-g46 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
PienaVelocita
Uzman
Son düzenleme:
Ben de bu ürünü almasını öneriyorum.Merhaba, ben Sandisk kullanıyorum ve memnunum. Değerlendirebilirsiniz.
![]()
Sandisk 64b Ultra Luxe Usb 3.1 Flash Drive, Speed Up To 150mb-s Model Flah Bellek Sdcz74-064g-g46 - Fiyatı, Yorumları
Sandisk 64b Ultra Luxe Usb 3.1 Flash Drive, Speed Up To 150mb-s Model Flah Bellek Sdcz74-064g-g46 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cobra
Yetkin
SanDisk 64 GB Ultra Fit SDCZ430-064G-G46 USB Bellek
SanDisk 64 GB Ultra Fit SDCZ430-064G-G46 USB Bellek en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!
Kingston çok kötü bir ürün aldım ve hiç kullanamamıştım.
Ultra Fit de alınmaz.Bu çok iyi öneririm.SanDisk 64 GB Ultra Fit SDCZ430-064G-G46 USB Bellek
SanDisk 64 GB Ultra Fit SDCZ430-064G-G46 USB Bellek en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Kingston çok kötü bir ürün aldım ve hiç kullanamamıştım.
Önerebileceğin en kötü ürünleri önermişsin dostum
Rehber: Kingston DT Exodia serisi neden alınmaz?
Merhabalar, bugün internette çokça önerilen Exodia serisine bi' göz atalım. Öncelikle DT Exodia ürününe bakalım, ürünün hızları aşırı kötü. Saniyede 15.31 MB/s yazma değerine ve 106.78 MB/s okuma değerine sahip. Bu değerler çok düşük ve aynı zamanda rezalet değerler. Ayrıca ürünün içindeki...
Şimdi hocam ne almalıyım normalde Exodia bakmıştım.Ultra Fit de alınmaz.
Önerebileceğin en kötü ürünleri önermişsin dostum
BuyurRehber: Kingston DT Exodia serisi neden alınmaz?
Merhabalar, bugün internette çokça önerilen Exodia serisine bi' göz atalım. Öncelikle DT Exodia ürününe bakalım, ürünün hızları aşırı kötü. Saniyede 15.31 MB/s yazma değerine ve 106.78 MB/s okuma değerine sahip. Bu değerler çok düşük ve aynı zamanda rezalet değerler. Ayrıca ürünün içindeki...techolay.net
![]()
Hocam, Ultra Luxe 64GB bakabilirsiniz. Ayrıyeten SanDisk 64-128 GB Cruzer Glide alabilirsiniz Amazon'dan kupon ile. Yeni hesap açın, telefondan giriş yapın. O hesaptaki ilk telefon siparişine 200/80 indirim uyguluyor.Şimdi hocam ne almalıyım normalde Exodia bakmıştım.
Bunu alıyorum öyleyse.Merhaba, ben Sandisk kullanıyorum ve memnunum. Değerlendirebilirsiniz.
![]()
Sandisk 64b Ultra Luxe Usb 3.1 Flash Drive, Speed Up To 150mb-s Model Flah Bellek Sdcz74-064g-g46 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cobra
Yetkin
Kendim kullanmasam ben de öyle diyebilirdim kullandığım ürün hakkında yorum yapıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: