Amazon'dan ne önerebilirsiniz hocam? Link atarsaniz sevinirim.
Amazon'da yok burada daha ucuz.
Teklifleri gorebilirsiniz sagdan.
Amazon'dan ne önerebilirsiniz hocam? Link atarsaniz sevinirim.
Ben Tikky 0.7 kullanırdım, gayet de memnundum. Bence Tikky 0.7 tercih edilebilir. Rapid'in mekanizması bozulabiliyor zamanla. Kalıyorsun öyle ortada.
Bu Grip 1347'den iyi mi? @SF26 @8898 @İtachi Uchiha
Amazon'da yok burada daha ucuz.
Teklifleri gorebilirsiniz sagdan.
1347 kırılıyor kırılan bir kalem istiyorsanız 1347'yi alın derim. Bu kalem kalın yazdırmaz ve kırılmaz.
Bildiğim kadarıyla sorunu olmayan bir kalem. Birkaç arkadaşım kullanıyordu.
Kalın yazdırmaz derken? Tikky'den farkı ne yani pek anlamadım. Grip 1347, 120 liraya falan denk geliyor Amazon'dan kargo dahil. Kuru Toga dediğiniz kalemin satıcısını da ilk kez gördüm, kargo ücreti çıkıyor bir de.1347 kırılıyor kırılan bir kalem istiyorsanız 1347'yi alın derim. Bu kalem kalın yazdırmaz ve kırılmaz.
Kalın yazdırmaz derken? Tikky'den farkı ne yani pek anlamadım. Grip 1347, 120 liraya falan denk geliyor Amazon'dan kargo dahil. Kuru Toga dediğiniz kalemin satıcısını da ilk kez gördüm, kargo ücreti çıkıyor bir de.
Optik falan kodlarken sürekli ince olursa zor olmaz mı? Bir de uç tarafı yumuşak mı yoksa görüldüğü gibi dalgalı bir plastik yapı mı var sadece?Kalın yazdırmaz dediğim sürekli bir taraflı yazarsanız / kalemin ucu böyle oluyor ve yazınız böyle kocaman kalın oluyor bu kalem onu yapmıyor çünkü içinde sürekli ucu döndüren bir mekanizma var ve sürekli ince yazı çıkar bu kalemden.
Optik falan kodlarken sürekli ince olursa zor olmaz mı? Bir de uç tarafı yumuşak mı yoksa görüldüğü gibi dalgalı bir plastik yapı mı var sadece?