Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Grip 1347 kullandım ben de hocam zaten o bozulunca yeni kalem bakiyim dedim ama o çatlak/kırık kısmı beni rahatsız etmedi o yüzden bildiğim kalemi mi alsam dedim.5 sene kullandıgım icin tam hatırlamıyorum ama ergonomikti size tekrar söylemek istiyorum, 1347 dağılıyor ve kırılıyor sırf marka ve görüntü için o kalemi asla almazdım. Bantla yapıştırmak zorunda kalıyorsunuz ve elinizi acıtıyor sürekli değdiği için. Optik kodlarken rahat edilir bu kalemle.
Anladım, o halledilir sorun değil de uç kısmından emin olamadım. Bir de mekanizma olunca daha kolay bozulur gibi düşündüm nedense.Bu kalem trendyolda daha ucuz. Amazonda 189 trendyolda kargo dahil 167.
1347 kırıldığı için aniden arkadan basınca roket gibi fırlıyor bu kalemde o yaşanmaz.Anladım, o halledilir sorun değil de uç kısmından emin olamadım. Bir de mekanizma olunca daha kolay bozulur gibi düşündüm nedense.
pawEn
Üstün
Hocam ben yaşamadım bu sorunları zaten 1347'yi bana anlatmanıza gerek yok. Ben sadece uç kısmını merak ediyorum...1347 kırıldığı için aniden arkadan basınca roket gibi fırlıyor bu kalemde o yaşanmaz.
Hocam ben yaşamadım bu sorunları zaten 1347'yi bana anlatmanıza gerek yok. Ben sadece uç kısmını merak ediyorum...
Emin olamadığınız ve aşırı bir şekilde 1347'yi istediğinizden dolayı söylüyorum. Uç kısmında bir sorunu yok kalemin.
pawEn
Üstün
Yumuşak bir materyal mi var yoksa gövdeyle aynı mı?Emin olamadığınız ve aşırı bir şekilde 1347'yi istediğinizden dolayı söylüyorum. Uç kısmında bir sorunu yok kalemin.
Yumuşak bir materyal mi var yoksa gövdeyle aynı mı?
Yukarıda cevabını verdim 5 yıl önce aldığım için hatırlamıyorum.
pawEn
Üstün
Yukarıda cevabını verdim 5 yıl önce aldığım için hatırlamıyorum.
Bu ikisi arasında bir fark var mı hocam?
Satıcı dısında yok.Eki Görüntüle 171236
Bu ikisi arasında bir fark var mı hocam?
pawEn
Üstün
Satıcı böyle cevaplar vermiş aynı ürün için.