Bütçe
2000-2500TL

19234

Çalışkan
Yeni ekran kartı alacağım muhtemelen ya RX 9060 ya da RX 9060XT.
İşlemcim R5 5500.
Buna uygun PSU önerir misiniz?
2 adet 8'lik pin olursa ekran kartı için iyi olur.
650W veya üstü geleceğe hazırlık için istiyorum eğer 2 tane 8'lik PIN'i olan çok kaliteli ve beni kurtaracak 550 600W PSU varsa onu da düşünebilirim.
Sessiz olursa çok iyi olur.
Çıkmam şu an zor olsa da 2800TL'ye kadar esnetebilirim belki bütçeyi.

@Oreki yardımcı olabilir misiniz? Sizi başka konularda da gördüm ve PSU işini riske atmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çok teşekkür ederim, dolaşırken sizin rehberlerinize de denk geldim onları öğrenmeyi düşünüyorum, onun için de teşekkürler şimdiden.

Eğer müsaitseniz bir de bu ikisi arasında neden MSI olanı tercih ederdiniz açıklar mısınız? PSU işini öğrenmeyi istiyorum bu da çok yardımcı olur bu konuda da yardımcı olursanız. Müsait değilseniz de sorun değil tekrardan çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Eğer müsaitseniz bir de bu ikisi arasında neden MSI olanı tercih ederdiniz açıklar mısınız? PSU işini öğrenmeyi istiyorum bu da çok yardımcı olur bu konuda da yardımcı olursanız. Müsait değilseniz de sorun değil tekrardan çok teşekkür ederim.

Genel olarak MSI olan hakkında elde en ince detayına kadar bilgi mevcut. High Power için durum böyle değil. Bilgilenmek için:

Buradaki bilgileri pratik bir örnek üzerinde görmek için:

Ek bilgi:

Genel olarak MSI olan hakkında elde en ince detayına kadar bilgi mevcut. High Power için durum böyle değil. Bilgilenmek için:

Buradaki bilgileri pratik bir örnek üzerinde görmek için:

Ek bilgi:

Epey var mış harbiden de teşekkürler.