Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000-2500
- Makaleler
- 7
H1 ile kiyasla cok buyuk farklari yok, bu fiyatta tercih edilmemeli.
Ustune ''PS5 ozel'' cilasi atilmis bir Kraken X olur kendisi. Almayin, degmez.
99 TL eklemek sorun olmayacaksa cok guzel bir tercih. Tam 2500 TL icinde olmali derseniz de, Kraken V3 MediaMarkt uzerinde 1999 TL gozukuyor, dusunulebilir.
HS80 üst sınıf kulaklık kavramını tam olarak karşılıyor ve bu fiyattayken başka kulaklık düşünülmemeli.
H1 ile kiyasla cok buyuk farklari yok, bu fiyatta tercih edilmemeli.
Ustune "PS5 ozel" cilasi atilmis bir Kraken X olur kendisi. Almayin, degmez.
99 TL eklemek sorun olmayacaksa cok guzel bir tercih. Tam 2500 TL icinde olmali derseniz de, Kraken V3 MediaMarkt uzerinde 1999 TL gozukuyor, dusunulebilir.
Önerileriniz için teşekkür ederim bende düşündüm güzelmiş dedim ama USB yazısını görene kadar bana jak girişli olanı lazım çünkü harici ses kartım var bu sebeple dolayı.
- Makaleler
- 7
O zaman -pek icimden onermek gelmese de- Blackshark V2 X dusunebilirsiniz. MediaMarkt'da 1879 TL kendisi.
O zaman -pek icimden onermek gelmese de- BlackShark V2 X dusunebilirsiniz. MediaMarkt'da 1879 TL kendisi.
Peki şu iki kulaklığa ne dersiniz;
Neelospa
Uzman
Steelseries arctis prime.
Özellik olarak en giriş seviyesi kulaklıklardan biri tavsiye etmem. Gamepower gibi markaların kulaklıklarını alırım bunu alacağıma. Görünüş olarak daha kötü olabilirler ama en azından ses kalitesi daha iyi olur.
SteelSeries Arctis Prime.
Özellik olarak en giriş seviyesi kulaklıklardan biri tavsiye etmem. Gamepower gibi markaların kulaklıklarını alırım bunu alacağıma. Görünüş olarak daha kötü olabilirler ama en azından ses kalitesi daha iyi olur.
Teşekkür ederim güzel listeme ekledimm.
- Makaleler
- 7
Cloud II'nin asil albenilerinden biri ses karti. Onu cikarip direkt 3.5mm girisinden takinca oldukca ortalama bir urun oluyor aslinda, bu yuzden o parayi Cloud II'ye vermeyin derim. Hem Kingston'i HP aldiktan sonra Cloud II'den pek umidim kalmadi acikcasi.
Nova 1 hakkinda tam bilgim yok.
Nova 1 hakkinda tam bilgim yok.
SteelSeries Arctis Prime.
HyperX hakkındaki düşüncelerin nelerdir?