Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- En fazla 2000 TL
n0vaz
Başarılı
Redmi Buds 5 Pro - Xiaomi Türkiye
Bundan başka kulaklık bilmem, 96 KHz ve 24 Bit desteği bu fiyata başka kulaklıkta bulunmaz. Kulaklık hoparlör çapı büyüktür ses kalitesinde iyi sonuç olur. Kulaklığı attığım linkten al başka yerlerde çakma ürün satma olasılığı fazladır.
Bundan başka kulaklık bilmem, 96 KHz ve 24 Bit desteği bu fiyata başka kulaklıkta bulunmaz. Kulaklık hoparlör çapı büyüktür ses kalitesinde iyi sonuç olur. Kulaklığı attığım linkten al başka yerlerde çakma ürün satma olasılığı fazladır.
BlckShdw
Uzman
Redmi Buds 5 Pro - Xiaomi Türkiye
Bundan başka kulaklık bilmem, 96 KHz ve 24 bit desteği bu fiyata başka kulaklıkta bulunmaz. Kulaklık hoparlör çapı büyüktür ses kalitesinde iyi sonuç olur.
Kulaklık güzel fakat bana kulak üstü lazım çünkü 3 tane kulak içi kulaklığım var zaten.
n0vaz
Başarılı
Sony WH-CH520 bu kulaklıkta iyidir ama ANC desteği yok.
Sony WH-CH720N ANC desteği var ve fiyatı 3000 TL üstüdür. Sony kulaklık kafa üstünde iyidir. Sony bunları resmi olarak satmıyor en pahalı modelleri satar 10.000 TL üstü.
Sony WH-CH720N ANC desteği var ve fiyatı 3000 TL üstüdür. Sony kulaklık kafa üstünde iyidir. Sony bunları resmi olarak satmıyor en pahalı modelleri satar 10.000 TL üstü.
BlckShdw
Uzman
Sony WH-CH520 bu kulaklıkta iyidir ama ANC desteği yok.
Bunları düşüneceğim. Bana kablolu önerebilir misiniz peki?
n0vaz
Başarılı
Sony amazon tarafında sattığını biliyorum. 2000 TL bandında yok ve eski modeller var ama iyi ses kalitesi veremez. Yeni gelen teknoloji ile ses kalitesi iyileştirme olur.Bunları düşüneceğim. Bana kablolu önerebilir misiniz peki?
Bu arkadaşın tavsiye ettiği kulaklıklar güzeldir. Alabilirsiniz.Sony WH-CH520 bu kulaklıkta iyidir ama ANC desteği yok.