Neko

Başarılı
Yer
İstanbul
Selamlar,

Şu an kullandığım CH321 bozulduğu için yeni kulaklık almak istiyorum. Kulaklık ve mikrofon ayrı da olabilir, Lastvoice BM800 almak ve kalan bütçe ile kulaklık almak gibi.

İstediklerim ise çok iyi bir mikrofon, rahatlık ve kumaş olması. Mümkünse kablosu değiştirilebilir olursa daha da iyi olur. Şu anki kulaklığım kablo yüzünden bozulduğu için böyle durumlarda değiştirebilirim.

Tavsiyeniz var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el dusunurum dersen G PRO X oneririm. Hem mikrofonu kaliteli, hem kablosu degistirilebiliyor, hem ses kalitesi iyi, hem de deri ve kumas pad secenekleri mevcut.

Mikrofonu ortalama kalitede olsun dersen Logitech G635 var yine 2. el olarak. Yine bu model de kumas pad ve kablosu sokulebiliyor.

Yine kablosu sokulebilir, mikrofonu basarili, ses kalitesi basarili, rahatlik konusunda basarili, ancak kumas degil de deri pad olan MH751 ve MH752 modellerini onerebilirim.

Bu butcelerde onerebilecegim kulakliklar bunlar. Ucunu de deneyimledim, secim yapmak istersen sorabilirsin.

Sunu da belirtmekte fayda var, ikinci el imkanin varsa kesinlikle ikinci el al, cunku sifir olarak ne alirsan al, parasini hak etmeyecek bir kulaklik almis olacaksin.

Hocam daha önce kullandım ve iade ettim onu. Kablosu ve mikrofonu çok kötüydü. Kalanı güzeldi.
Hmm, o dediğiniz özelliklerin tamamı bulunan bir model o bütçede aklıma gelmiyor maalesef. Gaming kulaklık yerine belki @Oreki güzel bir stüdyo kulaklığı ve mikrofon önerebilir. Bir ara ilgileniyordu.

İstediğiniz özelliklerin tamamını 4-5000 liralık gaming kulaklıklar bile veremiyor çoğu zaman.