Bütçe
2000

23777

Çalışkan
Dediğim gibi 2000 TL'ye kablolu rahat ve oyuncu kulaklığı arıyorum.
Önceden Razer BlackShark kullanıyordum. Acayip kafamı ağrıtmaya başladı ve daha rahat bir kulaklık arayışına geçtim.

RGB tarzı şeylerin olup olmaması çok da önemli değil. Beyaz bir kulaklık olabilir siyah olabilir gri olabilir.
Tek gerçekten çok istediğim ve benim için önemli olan rahatlığı.

Kablolu ve mikrofonlu kulaklık istiyorum. Ekstra mikrofonu çıkabilen kulaklıklardan da olabilir.

Bütçe 2000 TL.

Dediğim gibi 2000 TL'ye kablolu rahat ve oyuncu kulaklığı arıyorum.
Önceden Razer BlackShark kullanıyordum. Acayip kafamı ağrıtmaya başladı ve daha rahat bir kulaklık arayışına geçtim.

RGB tarzı şeylerin olup olmaması çok da önemli değil. Beyaz bir kulaklık olabilir siyah olabilir gri olabilir.
Tek gerçekten çok istediğim ve benim için önemli olan rahatlığı.

Kablolu ve mikrofonlu kulaklık istiyorum. Ekstra mikrofonu çıkabilen kulaklıklardan da olabilir.

Bütçe 2000 TL.
IEM al bence. Çok daha konforlu özelliklede yazın

İş IEM'e gelecekse @Simon dan başkasına danışmaya gerek yok gibi. Bütçe dahilinde mi tam bilmiyorum ama SIMGOT EM6L IEM'ler arasındaki en iyi modellerden birisiydi en son.

Iyiler, giriş olarai tangzu waner önerebilirim, ses kalitesi 3000 tlik kulakustulere denk, 600 TL bir şey zaten başlangıç icin öneririm.

Tamamdır hocam sağ olun sizin ve @SF26 adlı arkadaşın kulaklıklarına bakacağım.

İş IEM'e gelecekse @Simondan başkasına danışmaya gerek yok gibi. Bütçe dahilinde mi tam bilmiyorum ama sımgot EM6l IEM'ler arasındaki en iyi modellerden birisiydi en son.

Hocam sizin dediğiniz modeli bulamadım 😒

İş IEM'e gelecekse @Simondan başkasına danışmaya gerek yok gibi. Bütçe dahilinde mi tam bilmiyorum ama sımgot EM6l IEM'ler arasındaki en iyi modellerden birisiydi en son.

Hocam dediğiniz modeli buldum galiba da ₺7.275, 00 TL bu fiyata kulaklık alamam.

Eger IEM dusunursen 7Hz Zero 2 bakabilirsin.

IEM düşünmeli miyim hocam onu da bilmiyorum ki siz önerir misiniz?