Bütçe
2000
Önemli bir şey söyledin çünkü mikrofonum olmadığı için ayrıca bir mikrofon satın almam gerekiyor. Bu da ayrı para demek oluyor. O yüzden mikrofonlu gaming kulaklık almak daha mantıklı.
Evet, Fifine H3 alin o yuzden. Mikrofon onemliyse IEM cok onermiyorum.

Evet, Fifine H3 alin o yuzden. Mikrofon onemliyse IEM cok onermiyorum.

Peki hocam anladım. Ayrıca sizi tuttum kusura bakmayın fakat bir sorum daha var Fifine h3 mü indirime girerse Fifine H9 mu?

Ayrıca bu kulaklıklar rahat kulaklıklar mı çünkü ben dediğim gibi Razer BlackShark kullandım ve bir süre sonra kulak kısmından ve kafa kısmından baskı yapıp kafamı ağrıtmaya başladı.

Peki hocam anladım. Ayrıca sizi tuttum kusura bakmayın fakat bir sorum daha var Fifine h3 mü indirime girerse Fifine H9 mu?
Fifine H9 daha iyi mikrofon olarak. Fakat indirimdeydi. 2.500 TL'ye satiliyordu. Bence cok dusmez.
Ayrıca bu kulaklıklar rahat kulaklıklar mı çünkü ben dediğim gibi Razer BlackShark kullandım ve bir süre sonra kulak kısmından ve kafa kısmından baskı yapıp kafamı ağrıtmaya başladı.
Ben kafa ustu hicbir kulakligi kullanamiyorum. Rahat edemiyorum cunku. O yuzden IEM kullaniyorum. Fakat ergonomi olarak sikayet duymadim.

Fifine H9 daha iyi mikrofon olarak. Fakat indirimdeydi. 2.500 TL'ye satiliyordu. Bence cok dusmez.

Ben kafa ustu hiçbir kulakligi kullanamiyorum. Rahat edemiyorum cunku. O yuzden IEM kullanıyorum. Fakat ergonomi olarak sikayet duymadim.

Tamamdır hocam çok sağ olun 2500 bandına tekrar düşerse H9 alayım o zaman.