Malzeme kalitesi icin genelde hafif urunler cok kirilgan olur, bunda oyle bir kirilganlik yok fakat asiri saglam oldugunu da soyleyemem. Idare eder diye bilirim genel olarak, "aman kirilir, bastirmadan tutayim" veya "malzeme kalitesi asiri kotu, keske almasaydim" diye dusunmuyorum kullanirken ama acikcasi "2k butce" icin biraz daha iyi olmasini beklerdim. Scroll'u sadece bir sey arastirirken gezinme amacli kullandigim icin acikcasi pek bir sorunum yok ama kaliteli bulmadim hatta bayagi dandik geldi. Biraz sesli ve hissiyati da guzel degil: Mouse asiri hafif oldugu icin agir kalmis, tam oturtulamamis sanki. Clickler hocamin dedigi gibi biraz sesli ama tok, sahsen begendim. Shape, boyut ve agirlik olarak da sahsi olarak bana cok uygun geldi. Performans kismindan oldukca memmunum, hicbir problem yasamadim su zamana kadar. Yazilimi da gayet sade ve kullanisli bana kalirsa. Terleme kismina acikcasi dikkat etmedim, normalde de elim pek terlemez ama yuzey mat oldugu icin neredeyse elim terlemiyor bile diyebilirim. Sanirim deginmedim bir konu kalmadi, baska sorunuz olursa sorabilirsiniz.@PlayboiCarti, @19878, @18320 Arkadaşlar öncellikle hayırlı olsun hepinize, konuyu hortlattım biliyorum ama bayadır araştırma yapıyorum ve işin içinden çıkılmayacak bir hal aldı. M3s Max modeli kafama çok yattı ama bir tane fransız kanal dışında inceleme bulamadım o da çok detaylı değildi. Malum en sıcak günleri de geçirdik kullanıcı deneyiminizi merak ediyorum ellerim biraz terliyor uzun kullanımda o yüzden endişeliyim. Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı vs. bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000
@19878, @18320 teşekkür ederim geri bildirimleriniz için. İki bin liralık bütçe için biraz daha iyi olmasını beklerdim demişsiniz, malzeme kalitesi açısından söylediğinizi varsayıyorum. Hocam bayağı bir araştırma yaptım ama galiba bu fiyat bandında gerçek anlamda kaliteli ürün yok gibi duruyor. Ben şahsen 2 bin lirayı fazla buluyorum ama piyasaya baktığımızda alternatifler hep aynı. Şu belki daha iyi olabilir dediğiniz bir mouse var mı? Scyrox v6/8 modellerini çok övüyorlar ama bütçemin biraz üstüne çıkıyor. Klasse Longteng Huoyun mousepadim olduğu için m3s Max'ın lacivert detaylarıyla uyumlu gözükür diye düşünüyorum. FPS oyunları için kullanacağım. Ama ekonominin haline üzüldüm açıkçası, 2.5k bir para veriyorsun ve tereddüttesin.
Hocam daha fazla sabredemedim siparişi geçtim. Teşekkür ederim cevaplarınız için.@19878, @18320 teşekkür ederim geri bildirimleriniz için. İki bin liralık bütçe için biraz daha iyi olmasını beklerdim demişsiniz, malzeme kalitesi açısından söylediğinizi varsayıyorum. Hocam bayağı bir araştırma yaptım ama galiba bu fiyat bandında gerçek anlamda kaliteli ürün yok gibi duruyor. Ben şahsen 2 bin lirayı fazla buluyorum ama piyasaya baktığımızda alternatifler hep aynı. Şu belki daha iyi olabilir dediğiniz bir mouse var mı? Scyrox v6/8 modellerini çok övüyorlar ama bütçemin biraz üstüne çıkıyor. Klasse Longteng Huoyun mousepadim olduğu için m3s Max'ın lacivert detaylarıyla uyumlu gözükür diye düşünüyorum. FPS oyunları için kullanacağım. Ama ekonominin haline üzüldüm açıkçası, 2.5k bir para veriyorsun ve tereddüttesin.
Son düzenleme:
@tlhssss, Forumu pek kullanmiyorum, ondan mesajinizi gec gordum. Evet, malzeme kalitesi icin dedim. Su anda piyasadan bihaberim maalesef. Aldiktan sonra daha da bakmadim modellere. Alternatif diye forumlarda onerilen mouselara da pek guvenmezdim acikcasi, oneren kisiler hep ayni oluyor genel olarak fakat daha onerdikleri mouse'un MCU'sunu bile bilmiyolar. Aldigim donemde en f/p mouse buydu. Hatirladigim kadariyla tek rakibi Scyrox vardi. Boyut olarak bana uygun degildi, ondan pek arastirmadim ama optik switch kullaniyordu. Agirlik, skatez, gecikme vs. bakimindan da genel olarak FPS oyunlari daha uygun bir mouse'du. Malzeme kalitesi nasil bilmiyorum ama fiyat farki fazla degilse siz de FPS oyuncusu oldugunuz icin tercih etmeniz daha uygun olacaktir diye dusunuyorum. Onceki mesajlarimda benim dediklerim akliniza yatiyorsa, arti/eksileri size uygunsa pisman olacaginizi zannetmiyorum. Simdiden hayirli olsun.