Eki Görüntüle 22041

Windows Vista'nın geliştirme sürecinin yeniden başlatılmasından önce, 13 Kasım 2002'deki Windows Longhorn buildinden bir görüntü. Yapı Numarası 3713. Bu build "Yeni Görev Çubuğu" isminde bir özellikle gelmişti. Bu build birçok özellikle birlikte ortalanmış bir görev çubuğuna sahipti. Bu özellik Windows Vista'nın 2006'da çıkan final sürümünde yer almasa da, neredeyse 20 yıl sonra Windows 11'de bizimle tekrar buluştu :)
Bu yapıyı biliyorum ben.

Windows XP'nin bir yapısı var. 64-Bit. Ama öyle normal bilgisayarlar açamaz. DEC Alpha işlemcili bilgisayarlar açar. Build 2210 olarak geçer.

Bu yapıyı biliyorum ben.

Windows XP'nin bir yapısı var. 64-Bit. Ama öyle normal bilgisayarlar açamaz. DEC Alpha işlemcili bilgisayarlar açar. Build 2210 olarak geçer.
Evet de ikisinin pek alakası yok. Build 2210, Itanium buildlerinin önünü açtı işte.

Eki Görüntüle 22041

Windows Vista'nın geliştirme sürecinin yeniden başlatılmasından önce, 13 Kasım 2002'deki Windows longhorn buildinden bir görüntü. Yapı numarası 3713. bu Build "yeni görev çubuğu" isminde bir özellikle gelmişti. Bu Build birçok özellikle birlikte ortalanmış bir görev çubuğuna sahipti. Bu özellik Windows Vista'nın 2006'da çıkan final sürümünde yer almasa da, neredeyse 20 yıl sonra Windows 11'de bizimle tekrar buluştu :)

Windows Vista'nın ilk betası herhalde.

XP'nin neresi çöp? Zamanında yüzde 92 kullanıma ulaşmış bir OS kendisi. Tabii artık eskidiği için diyorsun değil mi?

Eki Görüntüle 22041

Windows Vista'nın geliştirme sürecinin yeniden başlatılmasından önce, 13 Kasım 2002'deki Windows Longhorn buildinden bir görüntü. Yapı Numarası 3713. Bu build "Yeni Görev Çubuğu" isminde bir özellikle gelmişti. Bu build birçok özellikle birlikte ortalanmış bir görev çubuğuna sahipti. Bu özellik Windows Vista'nın 2006'da çıkan final sürümünde yer almasa da, neredeyse 20 yıl sonra Windows 11'de bizimle tekrar buluştu :)
Güzel bir özellikmiş. :)