BirForumcuKişi
Üstün
Bayağdır kulandıgım tornavida setimin canı cıktı. maximum 200TL'ye telefon tamiri için tornavida seti önerisi. Temudan filan olabilir.
![]()
24 Parça Mıknatıslı Tornavida Seti - Rhino3D Printer
24 Parça Mıknatıslı Tornavida Seti Türkiye'nin en büyük 3D Printer Mağazası Rhino 3D Printer'da sizleri bekliyor.www.rhino3dprinter.com
Bunu tavsiye ederim 299TL'ye de Trendyol da var.
Adi alüminyum alaşımlardan yapılma ihtimali var hocam. Görseli nalburiyede satılan çakma ürünlere benziyor.
Aynısı bende var, geçen sene almıştım. Gerçekten ucuz ancak her evde olması gereken bir ürün bence. Telefonlarda, bilgisayarlarda ve diğer alanlarda kullanılabilecek bir ürün.![]()
24 Parça Mıknatıslı Tornavida Seti - Rhino3D Printer
24 Parça Mıknatıslı Tornavida Seti Türkiye'nin en büyük 3D Printer Mağazası Rhino 3D Printer'da sizleri bekliyor.www.rhino3dprinter.com
Bunu tavsiye ederim 299TL'ye de Trendyol da var.
Aynısı bende var, geçen sene almıştım. Gerçekten ucuz ancak her evde olması gereken bir ürün bence. Telefonlarda, bilgisayarlarda ve diğer alanlarda kullanılabilecek bir ürün.
Hocam zaten benim onceki setim şu anda Temu'da 50 liraya satılan setlerdendi bu da aynı onun gibi pek memnun degildim miknatisi aşırı kalitesizde bu da sanırım aynı ürün.
Hala almadıysan ki yüksek ihtimalle aldın sadece öneri https://www.trendyol.com/ally/super-ss-1909-universal-11-parca-cep-telefonu-tamir-seti-p-35780033 al hoca keyfine bak hatta bunu bile alma ince uçlu yıldız tornavida al hırdavatçıdan 1 tane 1 tanede gitar penası al gerisi fasa fiso geçenlerde bu saydığım 2 parça malzeme ile telefonun en ince detayına kadar söktüm.Bayağdır kulandıgım tornavida setimin canı cıktı. Maximum 200TL'ye telefon tamiri için tornavida seti önerisi. Temu'dan filan olabilir.