ornitorenk

Uzman
Düşük km'de buldum bir tane. 100 bin civarı km'si var.
Değişeni yok. Sol kapı boyanmış bir galiba.

Neyse, boş paket araç. Sizce bu dizel motor tercih edilmeli mi? Turbosu, motoru falan üfleme yapma ihtimali fazla mıdır? Bana masraf çıkarsın istemiyorum yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baskan bu butcede i20 veya kio almak istemiyorum. Kasalari eski oluyor. 8v daha eski diye daha sorunlu mu oluyor? Performans olarak 1.4crdi daha iyi tabi. Ben sorun cikarma anlaminda soruyorum.
Kasa olarak Rio daha yeni, 1.4 CRDi yine daha sorunsuz. 2015-2017 Rio bakılabilir, 2014-2018 arası da i20-Rio bakılabilir. Polo da güzel bir örnek olabilirdi 1.6 motorlarıyla bu kadar oynanmasa. B HB segmentte alınabilir dizel çok fazla kalmadı.

Kasa olarak Rio daha yeni, 1.4 CRDI yine daha sorunsuz. 2015-2017 Rio bakılabilir, 2014-2018 arası da I20-RIO bakılabilir. Polo da güzel bir örnek olabilirdi 1.6 motorlarıyla bu kadar oynanmasa. B HB segmentte alınabilir dizel çok fazla kalmadı.

1.4 TDCI dusuk km fiestanin ne sorunu var hocam? İ20 2014'e kadae alabiliyorum maksimum onda da kasasi hosuma gitmiyor. Kia Rio zaten ikinci el piyasasi kotu. 1 yil falan kullanip hizlica elden cikarmam lazim alacagim araci.

Düşük km'de buldum bir tane. 100 bin civarı km'si var.
Değişeni yok. Sol kapı boyanmış bir galiba.

Neyse, boş paket araç. Sizce bu dizel motor tercih edilmeli mi? Turbosu, motoru falan üfleme yapma ihtimali fazla mıdır? Bana masraf çıkarsın istemiyorum yani.
Oldukça sağlam bir motordur. Alınabilir.

B HB segmentte alınabilir dizel çok fazla kalmadı.
Clio dCi var hocam?

1.4 TDCI dusuk km fiestanin ne sorunu var hocam? İ20 2014'e kadae alabiliyorum maksimum onda da kasasi hosuma gitmiyor. Kia Rio zaten ikinci el piyasasi kotu. 1 yil falan kullanip hizlica elden cikarmam lazim alacagim araci.

Benim önereceğim araçta Rio olacaktır. Olmadı Fiesta sürüş dinamikleri bakımından segmentinde çok iyidir. 1.4 TDCi hakkında bilgim yok.

Oldukça sağlam bir motordur. Alınabilir.

Clio dCi var hocam?

Clio hiç bir şey vaad etmiyor ki hocam. Motorunun sağlam olması dışında tek vasfı yok.

Benim önereceğim araçta Rio olacaktır. Olmadı Fiesta sürüş dinamikleri bakımından segmentinde çok iyidir. 1.4 TDCI hakkında bilgim yok.

Clio hiçbir şey vaat etmiyor ki hocam. Motorunun sağlam olması dışında tek vasfı yok.

Ikinci el piyasasi hizli olan bir arac istiyorum. Bulundugum sehir de kucuk oldugu icin usta konusunda da fiestada daha az sorun cekerim gibi. Sordugum soru fiesta 1.4 TDCI 2012 manuel kasa arac kombinasyonu nasıl

Ikinci el piyasasi hizli olan bir arac istiyorum. Bulundugum sehir de kucuk oldugu icin usta konusunda da fiestada daha az sorun cekerim gibi. Sordugum soru fiesta 1.4 TDCI 2012 manuel kasa arac kombinasyonu nasıl

Dediğim gibi motor hakkında bilgim yok. Onun dışında segmentinde iyi araçtır.