Merhaba. Araç 2013 model Nissan Qashqai Platinium. Hatası boyası yok 250.000 kilometrede. (Cam tavan, deri koltuk, koltuk ısıtma, anahtarsız çalıştırma, dijital klima gibi bir sürü özelliği var. Full paket ). Sizce ortalama piyasası ne kadardır? 780.000 noter diyorlar, sizce daha fazla eder mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam ortalama 800 bandında gider o araç. 820 yazın 800'e bırakırsınız. Çok sıkışırsanız 790 dersiniz, el sıkışırsınız. KM yaşına göre bir tık fazla aracın, ortalama yılda 20 bin KM civarı yapmışsınız.
Hocam aciliyetiniz var ise, verebilirsiniz. Yoksa biraz daha beklenip 800 gibi verilebilir çünkü. İnceledim biraz, 800 altı pek yok sizin aracın muadili. Ama piyasa da maalesef durgun, satılmıyor fiyat avantajı olmaz ise. EDC yada CVT şanzımanlı olsa, onlar daha çok tutuluyor. Sizin araç manuel değil mi?
Hocam aciliyetiniz var ise, verebilirsiniz. Yoksa biraz daha beklenip 800 gibi verilebilir çünkü. İnceledim biraz, 800 altı pek yok sizin aracın muadili. Ama piyasa da maalesef durgun, satılmıyor fiyat avantajı olmaz ise. Edc ya da CVT şanzımanlı olsa, onlar daha çok tutuluyor. Sizin araç manuel değil mi?
Evet hocam manuel.
Dediğimin arkasındayım hocam acil ise verilebilir yoksa, 800 eder o araç. Otomatik olsa, daha da hızlı giderdi. Nihai karar sizin. Değişensiz, orijinal araç sonuçta. Tamam km var ama, temiz nihayetinde.
Katılıyorum. Bakımlıysa da satarsınız zaten. 825'te yazabilirsiniz. Çok zorlarsa karşı taraf 795'e gider diye düşünüyorum.