Bütçe
14.000₺
Hem Windows hem de Mac kullanan birisiyim ve şahsi olarak macOS'u daha çok sevdiğimden 2010 model MacBook Pro'mu kullanıyorum. Aynı zamanda ASUS X515'im var ne kadar özelliklerini önceden belirtsem de üstünden geçmek gerekirse "11. nesil i5, NVIDIA MX330, 8 GB bellek, 512 GB depolama" olarak söyleyebilirim. Bu iki bilgisayarın ortası olan 2015 MacBook Pro'ya geçmeyi düşünüyorum (i7/16/512) OpenCore Legacy ile yeni sürüme yükselteceğim sizce geçilir mi? Ne kadar daha gider?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem Windows hem de Mac kullanan birisiyim ve şahsi olarak macOS'u daha çok sevdiğimden 2010 model MacBook Pro'mu kullanıyorum. Aynı zamanda ASUS X515'im var ne kadar özelliklerini önceden belirtsem de üstünden geçmek gerekirse "11. nesil i5, NVIDIA MX330, 8 GB bellek, 512 GB depolama" olarak söyleyebilirim. Bu iki bilgisayarın ortası olan 2015 MacBook Pro'ya geçmeyi düşünüyorum (i7/16/512) OpenCore Legacy ile yeni sürüme yükselteceğim sizce geçilir mi? Ne kadar daha gider?
MacBook Pro'nun tam özelliklerini yaz. Ve kaç TL? Ona göre diyelim ki evet veya hayır.

Hem Windows hem de Mac kullanan birisiyim ve şahsi olarak MacOS'u daha çok sevdiğimden 2010 model MacBook Pro'mu kullanıyorum. Aynı zamanda ASUS X515'im var ne kadar özelliklerini önceden belirtsem de üstünden geçmek gerekirse "11. nesil i5, NVIDIA MX330, 8 GB bellek, 512 GB depolama" olarak söyleyebilirim. Bu iki bilgisayarın ortası olan 2015 MacBook Pro'ya geçmeyi düşünüyorum (i7/16/512) OpenCore Legacy ile yeni sürüme yükselteceğim sizce geçilir mi? Ne kadar daha gider?

2017 MacBook Pro kullanıyorum güncelleme destegi yok ve acayip bir şekilde kasıyor ne yapsam düzeltemedim format vs 2017 bu kadar kasıyorsa 2015 düşünemiyorum.

@AMG GOAT, @15837, Anlattığım gibi 2010 Model 4gb'lık bir MacBook kullanıyorum ve içinde Sequoia var benim için ortalama bir takılma sergiliyor ve güncelleme desteğinden bahsettim OpenCore kullanacağım. 13" inç, İntel İ7 4.Nesil, 16gb Ram, 512gb Depolama. Bütçe Yazmakta aynı zamanda üründe aynı fiyat.

@AMG GOAT, @15837, anlattığım gibi 2010 model 4 GB'lık bir MacBook kullanıyorum ve içinde Sequoia var benim için ortalama bir takılma sergiliyor ve güncelleme desteğinden bahsettim OpenCore kullanacağım. 13" inç, Intel i7 4.nesil, 16 GB RAM, 512 GB depolama. Bütçe yazmakta aynı zamanda üründe aynı fiyat.

OpenCore kullanmadığım için bilmiyorum ama geçeceksen geçebilirsin fakat benim Mac çok kasıyor onu belirteyim ve arasında 2 yıl var belki benim Mac'te sorun vardır agır işlerde kullanmıştım zamanında.

OpenCore kullanmadığım için bilmiyorum ama geçeceksen geçebilirsin fakat benim Mac çok kasıyor onu belirteyim ve arasında 2 yıl var belki benim Mac'te sorun vardır agır işlerde kullanmıştım zamanında.

Aslında kasmaması lazım cihazda sıkıntı olmadığından emin misiniz? Internet recovery ile temiz bir kurulum yapmanızı öneririm.

O fiyata daha güncel bir Windows laptop alabilirsin. Eski mac'leri çok abartı fiyatlara satıyorlar.