2019 model Clio için 735k TL fazla mı?

cmz10line

Başarılı
Yer
Istanbul, Türkei
Merhaba;

Öncelikle belirteyim ki ailemizin ilk aracı. Aracı yaklaşık 2 gün önce satın aldık. Araç 44K Km'de, kaza durumu yok, ekspertiz raporu da tertemiz herhangi bir boya değişen yok. Araç 2019 model touch paket, manuel vites. Gayet yeterli bir araç, ayrıyeten araçta seramik kaplama ve pasta cila da var. Önceki sahip muayenesini yeni yaptırıp üstüne daha yeni kış lastikleri taktırmış. Bütün detayları verdiğime göre asıl soruna geçebilirim.

Çeşitli akrabalarımıza vs... Bu durumu söylediğimizde, ilk arabamızın mutluluğunu paylaştığımızda, aracın pahalı olduğundan bahsettiler. Babam da bu konuda çok titiz olduğu için zaten bu kadar az Km'de ve kaza boya vb... Bulunmayan bir araç tercih ettik ancak bahsettiğim akrabalar araca pahalı dedikleri için babam sabahtan beri başımın etini yiyor. Öncelikle sizlere de sormak istiyorum, lütfen dürüst olun, sizce araç pahalı mı? Pahalı ise babamın bu derdine nasıl derman olabilirim? Buraya kadar okuduğunuz için sağ olun.

Edit: Manuel almamızın sebebi, babam otomatik vites kullanmak istemediğini, manuel almak istediğini söyledi ve bende ona göre araç buldum, bilginize.

Kendi modeline göre değil. Lakin şu durum var o paraya Vag grubu alternatifleri bulunabilirdi fakat Renault kadar temiz olamazdı. Renault fena değil. Performans olarak çok hissetmessiniz farkı. Ama iç konfor vs Vag grubu daha önde.

Şehir içinde kullanım için aynı segment Toyota yaris 2021 model vision paket 50 bin Km'de olanı 2 ay önce 670 bin TL'ye aldım fiyat normal gibi o zamandan bu zamana göre piyasaya göre.

Hiç de pahalı gelmedi bana. Çok uygun olduğunu da söyleyemem, değerinde bir alım olmuş bence.
Etrafınızdakilere çok da kulak asmayın, bilen bilmeyen herkes otomobil profesörü olduğu için bu tip şeyler normal. Zaten ne aldınız sorusunun cevabını "clio" olarak duyunca karşıdakinde baştan kötü önyargı oluşuveriyor.
Gayet güzel bir otomobil, fiyatı da normal. Güle güle kazasız belasız binin. B segmentinde yeni kasasıyla birlikte çok güzel bir araçtır clio.

Söylediğiniz kriterlere göre bu piyasada fiyatı normal karşılanabilir. Motor da önemli fiyat belirlerken. Motorunu öğrenebilir miyim?

Söylediğiniz kriterlere göre bu piyasada fiyatı normal karşılanabilir. Motor da önemli fiyat belirlerken. Motorunu öğrenebilir miyim?

0.9 Turbo diye geçiyor.

Hocam, farklı forumlarda da sorduğumda insanlar bana sizin gibi cevaplar da verdiler. Dediğim gibi babam yeni bir araç istiyordu. VAG grubu araçlar hem biraz daha fazla yakıyor hem de yaş olsun, ekspertiz ve hasar kaydı olsun biraz sınıfta kalıyordu bizim açımızdan. Yoksa motor falan konusunda pek tabii ki VAG grubu önde

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ortama diyebiliriz. Ek olarak arabada seramik kaplamada mevcut. Bu arabalar için bu fiyatlar genel olarak saçma olsa da bulunduğumuz piyasada arabanın özelliklerini değerlendirirsek normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ortama diyebiliriz. Ek olarak arabada seramik kaplamada mevcut. Bu arabalar için bu fiyatlar genel olarak saçma olsa da bulunduğumuz piyasada arabanın özelliklerini değerlendirirsek normal.
Haklısınız hocam. Ayrıca muayene de yeni yapıldığı için aralık 2026'da sonraki muayene. Yakın tarihte bir ekstra ücrette çıkmayacak cebimizden. Cevabınız için sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…