Rogue

Uzman
2023 model 7.500 km'de Honda CB 250R 220k'ya alınır mı? Ya da o paraya şu daha iyi olur dediğiniz var mı?

2023 model 7.500 Km'de Honda CB250R 220K'ya alınır mı? Ya da o paraya şu daha iyi olur dediğiniz var mı?

Honda monkey aleti çok hoşuma gidiyor, evet küçük bir alet ancak 2 3 modifiye ile adamlar ülke geziyor ya.

2023 model 7.500 km'de Honda CB 250R 220k'ya alınır mı? Ya da o paraya şu daha iyi olur dediğiniz var mı?
Pardon, 250CC motor yazmışsınız, benim hatam.

Bence alınır, fiyatı da bayağı uygun. Motoru almadan önce iyice incelemeyi, mümkünse ekspertize götürmeyi unutmayın. Tercih edersen KTM Duke 250'de bakabilirsin.

Benim dayım Honda 125 CC motorla İstanbul-Antalya yaptı sorunsuz gidip geldi. Motor kurye kendisi. İş yapmak için çalıştırıyor motorunu, gerçekten çok övüyor. Sağlamlık, kalite, sorunsuzluk olarak memnun. Honda motor işinde çok iyi gerçekten.

Fiyatı piyasayı göre iyi gibi duruyor. Durumunuz varsa bence kaçırılmaz. Şahsen 180 bandına az kilometreli güzel bir şey getirebilseydim bende almak istiyordum.

Benim tavsiyem o paralara eski kasa R25 almak çok daha mantıklı olacaktır. Hem daha performanslı, duruşu ve çift silindir olması büyük avantaj. Eğer racing istemiyorsanız MT-25 de alabilirsiniz. CB250R'dan çok daha keyif alacağınıza eminim.
Gönül ister R25 MT25 alalım ama MT25'leri R25'leri kullanan kitle belli. CB 250R yine daha efendi adam motoru bu diğer ikisi tam serseri motoru + olarak o paraya 20-30.000Km'den aşağı bulunmuyor o motorlar. Japon için belki çok değil bu km'ler ama dediğim gibi ön teker yere değmiyor bu motorlarda genelde.

Kazası vs yoksa sıfır motor, 220 bine alınabilir.
Garajda 1 tane var, stok lastikleri değiş ömürlük makine.
Kazasız yazmışlar.