Vallahi çok özel ve güzel bir araba ama, ne amaçla kullanacağın da önemli.
Açıkçası amacım gazlamak, şaka yapmak, elimden bir Golf R geçsin diyorsan al derim.
Hot hatch mevzusu bambaşka bir şey.

Ama daha çok aile aracı olacaksa, biliyorsun ki daha iyi seçenekler var.

Vallahi çok özel ve güzel bir araba ama, ne amaçla kullanacağın da önemli.
Açıkçası amacım gazlamak, şaka yapmak, elimden bir Golf R geçsin diyorsan al derim.
Hot hatch mevzusu bambaşka bir şey.

Ama daha çok aile aracı olacaksa, biliyorsun ki daha iyi seçenekler var.
Aile aracı amaçlı değil. Tek kullanacağım, amaç gazlamak, egzoz sesiyle tatmin olmak.

Aile aracı amaçlı değil. Tek kullanacağım, amaç gazlamak, egzoz sesiyle tatmin olmak.
Daha iyi bir seçenek göremiyorum o halde, tamamen keyif arabasına dönüyor çünkü bu saatten sonra. Şanzıman konusunda yine dikkatli olmak gerek bilhassa.

Bana kalsa 1 milyon daha ekleyip 0 Type R da alabilirsin, sana kalmış.

Bana kalsa 1 milyon daha ekleyip 0 Type R da alabilirsin, sana kalmış.
Şehir içinde de kullanacağım sık sık, o yüzden otomatik istiyorum. Eğer sadece keyif amaçlı kullanacak olsaydım direkt alırdım Type R. İstanbul'da bir yerden sonra işkence oluyor manuel her ne kadar çok zevkli olsa da.

Kesinlikle alınır. O araç sadece gazlamak için değil, gündelik kullanıma da uygundur. Belki de DSG şanzımanın en uygun olduğu otomobil bu olabilir. Beni bilen bilir. Bu tarz araçlar hariç DSG önerirken beni göremezsin.

Opsiyonel Akrapovič egzozu olanı bulursan daha iyi olur, çünkü homurtuları standart egzoza göre daha tatlıdır. Yanlış hatırlamıyorsam, o kasada bu egzoz opsiyon olarak sunulmuştu.

Type-R ile birlikte en keyifli Hot Hatch modellerinden bir tanesidir. Yanlış hatırlamıyorsam, yine elektronik diferansiyel kilidi olması lazım. Gerçi şimdi ismini karıştırmayayım, değişmiş olabilir.

En önemlisi de esnek motorudur. O araç çok iyi seviyede yüklenebiliyor. 4Motion sisteminden zaten bahsetmeye bile gerek yok.

Golf R harikulade bir arabadır, bu yüzden düşünmene bile gerek yok. Aynı zamanda S3 modeline göre daha özel bir araçtır. Sonuçta çeyrek altın değerinde bir modeldir.