fthkynr

Başarılı
2024 yılında S10e alınır mı? Önerebileceğiniz link var mı Balıkesir için A15 ile takas edebilirim A15 ne kadar eder onu da bilmiyorum.

2024 yılında S10e alınır mı? Önerebileceğiniz link var mı Balıkesir için A15 ile takas edebilirim A15 ne kadar eder onu da bilmiyorum.

İkinci el tercih ederseniz daha iyi olur.

A15 gayet guclu ve guncel bir telefonken neden dinozor yasinda bir telefonla degistirmek istiyorsunuz?

A15 de kasma gibi problemler yaşanıyor neden bilmiyorum ama hala devam ediyor hem dinozor diyoruz ama eski bir amiral gemisi telefon şu anın orta segmentine eşit neredeyse.

Alınmaz. A15'ten memnun değilseniz satın. Şu andaki fiyatların 1-2K altına gider temizse. Sonrasında bütçenize göre cihaz önerisi yapılır.

Samsung Galaxy S10e, hala iş görebilecek bir telefon. Alınabilir bence.

A15 gayet guclu ve guncel bir telefonken neden dinozor yasinda bir telefonla degistirmek istiyorsunuz?

Dinozor yaşında dediğiniz telefon 2019 çıkışlı, yani pek de eski bir telefon sayılmaz bana kalırsa. Ayrıca, 2023 çıkışlı, G99 gibi çöp bir çipe sahip orta segment bile denemeyecek bir telefon yerine, 2019 çıkışlı ve zamanının amiral gemisi bir telefonu tercih ederim.

Fiyatlarını bilmemekle beraber, S10e çıktığı zamanda boyutundan ötürü pili çok iyi olmayan bir cihazdı onun yerine en azından S10 Plus vb. cihazlar bakarsanız daha mantıklı olur.