Rehber 2024 yılında Windows 8.1 kullanılır mı?

Windows 11 gayet güzel bu sefer yaptı adamlar.
Hala sıkıntılarının olmasına rağmen mi? Windows 10 2025 yılında güncelleme olarak aramızdan ayrılıyor. 2025 yılında geçilmesi daha uygun gibi görülüyor. Şu an için hala güncelleme almakta Windows 11.

Ne sıkıntısı var mış peki ben hiçbir sıkıntısını görmedim üstelik oyunlarda daha fazla FPS veriyor.

Eğer bilgisayarınız 4 GB RAM veya 8 GB RAM ise Windows 8.1 tavsiye ederim.

Orada da yazıyor 4 GB RAM ve üzeri cihazlar Windows 10 veya 11 işletim sistemini kullanmalıdır 8.1 ne ya.

Windows 8 ile karıştırmışsınız gibi geldi. 8.1 gayet stabil ve günceldir.

Gayet stabil ve güncel olma konusu pek doğru değil.

Bence sadece bu yıl için değil hiçbir zaman kullanılmaması gereken bir işletim sistemi. Stabilizasyon, kullanım zorluğu, mavi ekran gibi sayısız sorunu var.

Bunları Windows 8 için diyebiliriz ancak 8.1 de bu problemlerin çoğu ortadan kalktı.

Windows 8.1 Pro sürümünü kullanıyorum ve bu zamana kadar sorun yaşamadım. Diğer işletim sistemler gibi bu işletiminde desteği bitti. Açıkçası çok da güzel bir işletim sistemiydi, beni kırmayıp rehberi yaptığınız için teşekkürler.

Belki de ben kullanımına alışamamış olabilirim. Benim tercihim düşük sistemlerde Windows 7, güncel sistemlerde win10/11 olurdu.

Doğru tercih ancak 8.1 ide ezmemek lazım.

Hiç problem değil hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…