Rehber 2024 yılında Windows 8.1 kullanılır mı?

Hayır kanka ben sadece tecrübelerimden bahsediyorum arkadaşımın 8 GB RAM'li bir bilgisayarı vardı SSD'ye yüklü Windows 8.1 vardı her gün so oynuyorduk ve arkadaşın bilgisayarı 160 üstü FPS destekliyordu arkadaş bir gün Windows 10 kurmaya karar verdi ve FPS'leri 50'nin üzerine çıkmamaya başladı. Arkadaşım geri Windows 8.1 yüklediği zaman FPS'i normale döndü. Sence hangisi düşük sistemlerde daha performanslı sen seç.

Ben Vista'cıyım ağa

Eskiden Vista'yı çok seviyordum aşığıydım resmen o zamankar 7 kullanıyordum ancak bir süre Windows 7 kullanmayınca Windows 7'ye aşık olmaya başladım

Windows 10, güncel sistemler her zaman daha iyidir güncel bir sisteme Windows 8.1 yüklemek saçmalıktır o senin arkadaşında öyle olmuş genellikle Windows 10 EA daha yüksek performans alır sistemler.

Ben güncel mi diyorum canım kardeşim ilkokul mezunu musun?

Ben güncel mi diyorum canım kardeşim ilkokul mezunu musun?

Kardeşim sence ben sen güncel mi dedin diyorum? Diyorum ki sen 8.1 daha performanslı diyorsun 8 GB RAM'e göre bende diyorum ki dediğin sistem eski güncel bir sistem değil 10 ise güncel ve güncel olan sistemlerin 8.1 gibi eski sistemlere göre daha iyi olduğunu söylüyorum anlamışsındır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…