Rehber 2024 yılında Windows 8.1 kullanılır mı?

İfadeler: 29
Bilgisayarı eski olanlar için gayet güzel bir işletim sistemi, Windows 7'de var olan ve sistemi ağırlaştıran Aero teması Windows 8.1de olmadığı için bence stabilizasyonu iyi, bir tek büyük Başlat Menüsü sorundu benim için. Zaten bende fazla kullanan birisi değilim menüyü.

Bir tek uygulama desteği ve güncelleştirme desteği sorun.

Windows 8.1 en underrated Windows sürü müdür? Windows 7'den daha hızlı ve 7 kadar stabildi. Bir başlat menüsü yüzünden pisi pisine gitti.

Windows 7'den daha hızlı değildi Windows 7 normalde Windows 7 Basic olarak gelir teması siz Aero temasını açarsanıza ağırlaşır ama en undurrated sürüm olduğu doğru.

Windows 7'den daha hızlı değildi Windows 7 normalde Windows 7 Basic olarak gelir teması siz Aero temasını açarsanıza ağırlaşır ama en undurrated sürüm olduğu doğru.

Ben şu an kullanıyorum gayet iyi bir işletim sistemi ayar yaptığımız zaman eski PC 300 MB - 200 MB RAM kullanıyor boşta (2 GB RAM X64)

Sistem destekliyorsa güncel olan her zaman iyidir.

Windows 8.1 en underrated Windows sürümüdür. Windows 7'den daha hızlı ve 7 kadar stabildi. Bir başlat menüsü yüzünden pisi pisine gitti.
Haklı fakat linçlenecek yorum. Arayüzsel bütünlüğü yoktu fakat daha modern ve tepkisel bir işletim sistemi olduğu bir gerçek.
8 felaketti, gerçekten faciaydı 8 fakat 8.1 çiçek gibi işletim sistemiydi. Olsa hala 8.1 kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…