Rehber 2024 yılında Windows 8.1 kullanılır mı?

G3220 Pentium sistemi Windows 10 ezerken Win8.1 de adeta akıyordu. (tecrübeyle sabittir) tabii yeni sistemler için adı bile akla gelmemesi gereken işletim sistemi o başka.

Windows 8.1 Embedded Industry Pro yapılmış en iyi Windows sürümü.

Windows 10 her zaman yeterli seviyede, Windows 11 ile Bluetooth sorunları yaşamaktan dolayı bugün Windows 10'a geri dönüş sağladım.

Kesinlikle Windows 8.1 kullanılmaz bu zamanda. Millet ağzına dolamış malum yeşil forumda. Linux çok daha iyi bir seçenek. Ya da M2 SSD alıp 10/11 kurmak.

Windows 8'i tek kullanıcılar değil Nvidia'da sevmiyor, öyle ki Windows 7 için yayınlanan RTX 20/30 serisi sürücülerinde Windows 8'in bloke edildiğini biliyor muydunuz? Yani RTX 20/30 ekran kartlı bilgisayarlara Windows 7 kurabiliyorsunuz ama Windows 8 kuramıyorsunuz çünkü Windows 8 için sürücüsü yok ve Windows 7 sürücülerindede Windows 8 blokesi var.

Bu, donanım desteği açısından Windows 8'in Windows 7'den daha çok eskitildiği anlamına geliyor.

Desteği kesilen bir işletim sistemi olmasına rağmen stabilite açısından çok harika bir işletim sistemi olduğunu bilirim. Windows 7 ve 10 sürümünden daha fazla kullanmışlığım var ha şöylede bir gerçek var ara sıra Windows Update sapıtabiliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…