2024 yılının ilk 5 ayında en çok satan elektrikli otomobil TOGG oldu

Sokakta MG ve Tesla çok daha fazla görülüyor, ilginç.

Türk malı diye Casper aldım kış aylarında tüm binayı ıstıyor premium servis.

Hem elektronik eşya ihtiyacını karşılıyor hem doğal gaz masrafını bitiriyor. Daha ne istiyorsunuz yeğenim? (!)

Son zamanlarda özellikle Tesla, TOGG, MG ve Skywell marka araçları çok fazla görüyorum trafikte. Tesla'nın bu kadar az sattığına inanmak çok zor.

Galiba Egea gibi yaygınlaşacak.

Aman hocam, analiz işini azaltalım . Egea gibi araçlar çoğunlukla orta veya düşük gelirli insanların tercih ettiği araçlar. Bakkala bile gitseniz aracın yedek parçasını bulabilirsiniz muhtemelen. TOGG ise fiyatı gereği düşük gelirli kesimin asla alamayacağı, orta gelirli kesimin ise milyon türü zorlukla alabileceği bir araba. TOGG, alım gücü yükselip fiyatlar daha mantıklı seviyelere inmedikçe büyük kesimlere ulaşabilecek türde bir araba değil. (Bu söylediklerim sadece TOGG için değil, daha pek çok marka için geçerli.)

Son düzenleme:
Gereksiz Türk malı desteği sevdası. Berbat bir araba şahsen ve görünüşü de berbat. Lansman görüntüleriyle alakası bile yok. TOGG’un arkasında Vestel gibi fason markalar varken hiç şansı yokX
Görüntüsü bence gayet iyi. “Lansman ile şu ankisinin alakası yok” demişsin de, arabalarla alakan var mı acaba? Lansmanda araçlar hep abartılır. Eğer benim gibi ekonomiyi eleştiriyorsak ve ülkemizde güçlü markalar istiyorsak, destekleyeceksin kardeşim. En azından eleştirirken gereksiz çamur atma. Aklıma gelen ilk

Örnek: Cherry Tiggo 9 Pro'nun ilk tanıttıkları hali.

Son hali :

Bana sorarsan son hali daha iyi fakat konu bu değil. Konu şu: Tamamen içi değiştirilmiş, yani gereksiz çamurdan kastım buydu. Yoksa herkes eleştirebilir.
TOGG’un arkasında Vestel gibi fason markalar varken hiç şansı yokX
Kaç tane araba firmasının çalıştığı tüm firmaları biliyorsun? Örneğin, Mercedes'in üstte duran logosu Türkiye'de Bursa'da fason olarak üretiliyor. Fasondan kastın buysa, bu da fason.

Tamamen gereksiz konuşmuşsun. Ne bu Türk markası gereksiz seviciliği? Uzun uzun yazmışsın ama anlattıklarında gram bir mantık kuramadım. Ürün fason olduktan sonra gerekirse Türk markası, gerekirse Filistin bağış aracı olsun. Desteklemiyorum arkadaşım öyle bir zorunluluğum yok Tüm lansman araçlarında farklılık olabilir, ben “Tüm” olarak bahsetmiyorum.

Asla almam. MG 4 alırım daha iyi. Daha siyasi zümredeki ampulcüler bile güvenmiyor, Ekonomi Bakanı bu araç yerine Mercedes S400 kullanıyor ve halktan da TOGG almalarını mı bekliyorlar? Hadi oradan...

Bir siyasi partiye mal edilmiş çöpü alıp kendime yazık edemem kimse kusura bakmasın. Alır teslamı paşalar gibi kullanırım. Düzgün araba çıkardılarda sanki biz almadık. Türk malı diyorsunuz ama alabilen Türk sayılı.

Liste yanlış olabilir. Bir numara açık ara farkla Chery diye biliyorum. Daha yeni bakmıştım. Chery inanılmaz fazla sattı. Her yerde görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…