Sokakta MG ve Tesla çok daha fazla görülüyor, ilginç.2024 yılının ilk 5 ayında ülkemizde en çok satan elektrikli otomobil yerli otomobilimiz TOGG oldu. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği tarafından yapılan araştırmaya göre böyle bir sonuç çıkmış. Gerçekten TOGG ülkemiz yollarda sıkça görülen bir arabaya başladı. Galiba Egea gibi yaygınlaşacak.
Eki Görüntüle 54037
Kaynak:Elektrikli otomobil satışlarında zirve yine değişmedi! Togg en yakın rakibine 4 kat fark attı...
Detaylar
Kim cevapladı?Türk malı diye Casper aldım kış aylarında tüm binayı ıstıyor premium servis.
Hem elektronik eşya ihtiyacını karşılıyor hem doğal gaz masrafını bitiriyor. Daha ne istiyorsunuz yeğenim? (!)
Son zamanlarda özellikle Tesla, TOGG, MG ve Skywell marka araçları çok fazla görüyorum trafikte. Tesla'nın bu kadar az sattığına inanmak çok zor.
Aman hocam, analiz işini azaltalım
Son düzenleme:
Görünüşünü beğenebilirsiniz ama teknik açıdan değerlendirirsek ne düşünüyorsunuz?
- Makaleler
- 1
Görüntüsü bence gayet iyi. “Lansman ile şu ankisinin alakası yok” demişsin de, arabalarla alakan var mı acaba? Lansmanda araçlar hep abartılır. Eğer benim gibi ekonomiyi eleştiriyorsak ve ülkemizde güçlü markalar istiyorsak, destekleyeceksin kardeşim. En azından eleştirirken gereksiz çamur atma. Aklıma gelen ilkGereksiz Türk malı desteği sevdası. Berbat bir araba şahsen ve görünüşü de berbat. Lansman görüntüleriyle alakası bile yok. TOGG’un arkasında Vestel gibi fason markalar varken hiç şansı yokX
Örnek: Cherry Tiggo 9 Pro'nun ilk tanıttıkları hali.
Son hali :
Bana sorarsan son hali daha iyi fakat konu bu değil. Konu şu: Tamamen içi değiştirilmiş, yani gereksiz çamurdan kastım buydu. Yoksa herkes eleştirebilir.
Kaç tane araba firmasının çalıştığı tüm firmaları biliyorsun? Örneğin, Mercedes'in üstte duran logosu Türkiye'de Bursa'da fason olarak üretiliyor. Fasondan kastın buysa, bu da fason.TOGG’un arkasında Vestel gibi fason markalar varken hiç şansı yokX
Tamamen gereksiz konuşmuşsun. Ne bu Türk markası gereksiz seviciliği? Uzun uzun yazmışsın ama anlattıklarında gram bir mantık kuramadım. Ürün fason olduktan sonra gerekirse Türk markası, gerekirse Filistin bağış aracı olsun. Desteklemiyorum arkadaşım öyle bir zorunluluğum yokGörüntüsü bence gayet iyi. “Lansman ile şu ankisinin alakası yok” demişsin de, arabalarla alakan var mı acaba? Lansmanda araçlar hep abartılır. Eğer benim gibi ekonomiyi eleştiriyorsak ve ülkemizde güçlü markalar istiyorsak, destekleyeceksin kardeşim. En azından eleştirirken gereksiz çamur atma. Aklıma gelen ilk
Örnek: Cherry Tiggo 9 Pro'nun ilk tanıttıkları hali.
Eki Görüntüle 54057
Son hali :
Eki Görüntüle 54059
Bana sorarsan son hali daha iyi fakat konu bu değil. Konu şu: Tamamen içi değiştirilmiş, yani gereksiz çamurdan kastım buydu. Yoksa herkes eleştirebilir.
Kaç tane araba firmasının çalıştığı tüm firmaları biliyorsun? Örneğin, Mercedes'in üstte duran logosu Türkiye'de Bursa'da fason olarak üretiliyor. Fasondan kastın buysa, bu da fason.![]()
- Makaleler
- 10
Bir siyasi partiye mal edilmiş çöpü alıp kendime yazık edemem kimse kusura bakmasın. Alır teslamı paşalar gibi kullanırım. Düzgün araba çıkardılarda sanki biz almadık. Türk malı diyorsunuz ama alabilen Türk sayılı.
Hayattan bıktım
Uzman
Liste yanlış olabilir. Bir numara açık ara farkla Chery diye biliyorum. Daha yeni bakmıştım. Chery inanılmaz fazla sattı. Her yerde görüyorum.
- Makaleler
- 1
Liste yanlış olabilir. Bir numara açık ara farkla Cherry diye biliyorum. Daha yeni bakmıştım. Cherry inanılmaz fazla sattı. Her yerde görüyorum.
Algı operasyonu kesinlikle olabilir ama “çok gördüm” diyerek böyle bir kanıya varılamaz.
Algı operasyonu kesinlikle olabilir ama “çok gördüm” diyerek böyle bir kanıya varılamaz.
Hayır ben de öyle bir liste görmüştüm, Chery gerçekten de açık ara birinciydi. Hatta özellikle Tiggo 8 Pro...
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-