Hayattan bıktım Uzman Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 174 Beğeniler 172 Yer Bursa 6 Haziran 2024 #21 5659 dedi: Hayır ben de öyle bir liste görmüştüm, Chery gerçekten de açık ara birinciydi. Hatta özellikle Tiggo 8 Pro... Genişletmek için tıkla... Chery benzinliymiş hocam. Ben full hibrit sanıyordum. Elektrikli modeller henüz satışa çıkmamış.
5659 dedi: Hayır ben de öyle bir liste görmüştüm, Chery gerçekten de açık ara birinciydi. Hatta özellikle Tiggo 8 Pro... Genişletmek için tıkla... Chery benzinliymiş hocam. Ben full hibrit sanıyordum. Elektrikli modeller henüz satışa çıkmamış.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.726 Çözümler 20 Beğeniler 4.564 Yer Cupertino 6 Haziran 2024 #22 uyeadi dedi: Liste yanlış olabilir çünkü TOGG kadar Tesla görüyorum Tesla 14. sadece. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını söyleyecektim. TOGG kadar değil, TOGG'dan daha fazla Tesla görüyorum.
uyeadi dedi: Liste yanlış olabilir çünkü TOGG kadar Tesla görüyorum Tesla 14. sadece. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını söyleyecektim. TOGG kadar değil, TOGG'dan daha fazla Tesla görüyorum.