2024'te halen staj defteri saçmalığının olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 677
  • Etiketler Etiketler
    2024
Hocam ben de şu an üniversite stajı görüyorum, staj defterlerini haftalık olarak mail yoluyla hocama atıyorum. Ben de bu konudan muzdaribim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisede bizde de böyle bir defter yazdırmışlardı ama üniversite stajında bir çizelgeye tik atıp imzalatmamız istendi. Şunu yaptım bunu yaptım gibi ama bana kalırsa zaten saçmalık.

Bomboş bir şey gibi görünse de şunu unutmamalısınız ki naylon staj yapan düzinelerce insan var bizim ülkemizde ve bunun için getirilmiş bir şey.

Zaten haftanın 6 günü restorandayım, kalan 1 günde bu boktan nane için ayırmak zorunda kalıyorum. Millet naylon staj yapıp yüksek puanlar aldı ben ise 72 aldım.
Sana 72 veren ve naylon yapana daha yüksek veren hocanın onurunu, gururunu, haysiyetini, adalet duygusunu kemireyim hocam.

Benim defter pdf şeklinde vize, fotokopi olarak final.

Benim defter pdf şeklinde vize, fotokopi olarak final.
Lise'de bu uygulama devam ediyor hocam.

Bomboş bir şey gibi görünse de şunu unutmamalısınız ki naylon staj yapan düzinelerce insan var bizim ülkemizde ve bunun için getirilmiş bir şey.
Evet, haklısın ama artık olmaması gereken bir şey gibi geliyor bana.

Bu konuyla ilgili CİMER'e başvuru yaptınız mı? Sonuç ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…