Ben telefonu yaklaşık 2 ay önce aldım. Ve 2024'te ne kadar yeterli ne kadar kullanabilirsiniz onu anlatacağım.

Ben 2. el aldığım için pil sağlığı %85 ama bana yine de yetiyor. Oyun oynamazsam yetiyor tabii. Normal sadece sosyal medyada veya sosyalde gezinirseniz 1 gün yeter. Ben okulda kullanıyorum ve yetiyor.

Benim şu anda oynadığım çok oyun yok ama bir kere test için PUBG indirdim ve hiç kasmadan donmadan oynatıyordu coğu oyunu oynarsınız yani.

Ben tasarımını beğeniyorum bence gayet şık bir tasarımı var. Bendeki Gold 128 GB modeli. Fotoğrafını ekliyorum.

IMG_1097.webp

(Helal edin biraz kötü oldu cekemedim :(.)

Bence alınır. Benim bütçem az olduğu için 2. el aldım. Sizi memnun eder uzun bir süre.

• Ekran boyutu: 6.1" OLED.
  • Çözünürlük: 2532 X 1170.
  • Boyut: 146,7 X 71,5 X 7,4 mm.
  • Ağırlık: 187g.
  • Yonga seti: A14 bionic.
  • Çekirdek sayısı: 6
  • Arka kamera: Geniş açı 12 MP (f/2.2) + telefoto 12 MP (f/2.0) + Ultra geniş açı 12 MP (f/2.4) + lidar.
  • Yakınlaştırma: 2X optik, 10X dijital yakınlaştırma.
  • Gece modu: Var.
  • Ön kamera: 12 MP (f/2.2)
  • Face ID: Var.
  • Video: 4K @60FPS
  • Dolby vision HDR kayıt: Var.
  • Bluetooth: BT 5.0
  • Wi-Fi: Wi-Fi 6
  • 5G: Var.
  • USB: Lightning.
  • Dahili hafıza: 128/256/512 GB.
  • RAM: 6 GB.
  • Batarya kapasitesi: 17 saate kadar video oynatma, 11 saate kadar Online video izleme, 65 saate kadar ses çalma.
  • Şarj hızı: 20W.
  • Kablosuz şarj: MagSafe ve qi ile kablosuz şarj.
  • Kablosuz şarj hızı: 15W (MagSafe), 7.5W (qi)
  • Suya dayanıklılık: 6m/30 dakika
  • Renk seçenekleri: Pasifik mavisi, altın, grafit, gümüş.
  • İşletim sistemi: iOS 14.
  • Kutu içeriği: iPhone 12 Pro, USB-C - lightning kablosu, belgeler.
  • Çıkış tarih: 13 Ekim 2020.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 altı alınmaz, zorunluluktan kullanılır. Fakat ben hem oyun oynayayım hem fotoğraf çekeyim falan diyorsanız iPhone 14, 13 Pro Max falan bakın.

Siz 2. el almışsınız ama sıfır almayı düşünenler sadece iPhone tarafında bile fiyatını hak etmediğini bilmeli.
Sadece iPhone tarafında bile aynı fiyatta iPhone 15 gibi seçenekler yer alıyor ve kendisi 12 Pro'dan her yönüyle daha üstün bir cihaz.
İkinci el fiyatına göre de alinabilirligi değişir.

Elinize sağlık, güzel rehber.

Şahsen iPhone alan tasarım ve kamera için alıyordur. Ama son zamanlarda iPhone ile yarışacak bir sürü telefon çıktı.

iPhone alınır mı diye soracak kadar çulsuz birisi için sıfır hiçbir iPhone alınmaz. iPhone alacaksan paran olacak. Aynı özellikte telefona elma olduğu için 2 kat para verebilecek ve içi acımayacak bir insan olmalısın.

Bence 13Pro altı alınmaz şu an, düz seriler zaten önceki neslin işlemcisini kullanıyor o yüzden 13-14 de mantıklı değil.

11 Pro Max’in de halen daha kullanılabileceği kanaatindeyim. LiDAR sensörü haricinde pek bir eksisini göremedim, genel kullanımı performans bakımından halen daha çok iyi. Fiyatını göz önünde bulundurunca mantıklı geliyor.