Max Caulfield 47

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. 2024 yılında hala Windows 7 kullanıyor musunuz?

Ben ana makinemde olmasa da sanal makinede kullanıyorum. Ah bir de ana makinem Windows 7'yi destekleseydi :D Ana makinemde Windows 11 24H2 kurulu. Sanal makinede ise arada Windows 7 açıp takılıyorum, güzel oluyor.

Ben ana makinemde olmasa da sanal makinede kullanıyorum. Ah bir de ana makinem Windows 7'yi destekleseydi :D ana makinemde Windows 11 24H2 kurulu. Sanal makinede ise arada Windows 7 açıp takılıyorum, güzel oluyor.

Keşke kullanabilsem. O arayüz ve düşük sistem kullanımını çok özlüyorum. Bu extended kernel projesi AMD driverlarında sıkıntı çıkarmazsa çıktığı gibi ona geçmeyi düşünüyorum.

Xtend ile Windows 7'yi modern sistemlerde de kullanmak mümkün olacak.

Ben ana makinemde olmasa da sanal makinede kullanıyorum. Ah bir de ana makinem Windows 7'yi destekleseydi :D ana makinemde Windows 11 24H2 kurulu. Sanal makinede ise arada Windows 7 açıp takılıyorum, güzel oluyor.

Normal SP1 artık kullanılmaz. Extended patched versiyonları ile hayatına devam edecektir.

AMD driverlarında sıkıntı çıkarmazsa çıktığı gibi ona geçmeyi düşünüyorum.

Ekran kartiniz nedir?

Ömrü biteli çok olmuş bir işletim sistemi, şu anki sistemlerimin hiçbirinde kullanmam tabii ama zamanında favorimdi, 8'in o iğrenç ara yüzünü gördükten sonra yeniden Windows 7'ye dönüş yaptığım günü hatırlıyorum, sadece 5 dakika sürmüştü format ekranına geri gelmem. :rofl: