Detaylar
Kim cevapladı?Hayır, daha da yükseleceğini düşünüyorum.Araç almayı düşünüyoruz, Tucson 2022 elit paket fakat çok pahalı buluyoruz. Araç fiyatları sizce düşer mi?
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Faizlerin aşamalı olarak sabit tutularak 2026 sonuna kadar az miktarda da olsa düşürüleceğini düşündüğümden dolayı büyük bir düşüş beklemeyin. Ben de elimdeki Golf'ü satıp A4 ya da Passat bakıyordum ancak erteledim. Şu an alım satım çok mantıklı değil ve piyasa genel manada yavaş. Eğer şu an alabiliyorsanız alın ederinden fazlasını vermemek koşuluyla.
Son düzenleyen: Moderatör:
ByGhost
Uzman
2022 Tucson elite paket 52 bin km'de söylemesi ayıp 1737 yazmış cokmu sizce hata boya yokFaizlerin aşamalı olarak sabit tutularak 2026 sonuna kadar az miktarda da olsa düşürüleceğini düşündüğümden dolayı büyük bir düşüş beklemeyin. Ben de elimdeki Golf'ü satıp A4 ya da Passat bakıyordum ancak erteledim. Şu an alım satım çok mantıklı değil ve piyasa genel manada yavaş. Eğer şu an alabiliyorsanız alın ederinden fazlasını vermemek koşuluyla.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Tucson ile ilgilenmedim hiç. Hobi olarak gezerim sahibinden de ama bir bakmam lazım hocam2022 Tucson elite paket 52 bin km'de söylemesi ayıp 1737 yazmış cokmu sizce hata boya yok
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-