Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Max senin hakkındı. Koyu Hamilton'cuyum fakat Max'in kazanmasını istiyordum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Koyu Hamiltoncu Max'in kazanmasını istemez. 2021?Max senin hakkındı. Koyu Hamilton'cuyum fakat Max'in kazanmasını istiyordum.
Hakkı olan en çok puanı olandır. O da Lando Norris'tir.
RamKokusuSeven
Becerikli
Tabii ki de istemiyorum. Fakat arada kaldım Norris mi Max mi, tabii ki de Max. Norris kadar balon var mı ya?Koyu Hamiltoncu Max'in kazanmasını istemez. 2021?
Hakkı olan en çok puanı olandır. O da Lando Norris'tir.
Piastri mi Norris mi Max mi?Tabii ki de istemiyorum. Fakat arada kaldım Norris mi Max mi, tabii ki de Max. Norris kadar balon var mı ya?
İticilikte Norris ve Max eşit bence. Norris balon da değil. Mental olarak toparladı ve yarış temposu, sıralama turları da gayet yeterli.
RamKokusuSeven
Becerikli
İticilik konusunda haklısınız Max ve kitlesi itici. Fakat Max şu an iyi bir durumda ve ne olursa olsun Norris balondur. Mclaren'da ben de oynasam sen de oynasan kazanırız.Piastri mi Norris mi Max mi?
İticilikte Norris ve Max eşit bence. Norris balonda değil. Mental olarak toparladı ve yarış temposu, sıralam turlarıda gayet yeterli.
Farid
Uzman
Gönül isterdi Piastri şampiyon olsun ama olsun sonuçta bu sezonu hak ederek kazandılar. Yine de saçma sapan Pit stratejisi yüzünden gitti şampiyonluk.
Gönül isterdi piastri şampiyon olsun ama olsun sonuçta bu sezonu hak ederek kazandılar. Yine de saçma sapan pit stratejisi yüzünden gitti şampiyonluk.
Sadece 1 yarış değil birçok sonuç belirledi bunu.
Piastri bir daha şansı olduğunda olur umarım.
RamKokusuSeven
Becerikli
Tabii ki de 0.5 araçla kimse şampiyon olamaz. Fakat bahsettiğim takımlar şampiyon olabilecek takımlar mühendisleri ve pilotları yetersiz. Sence Max Ferrari yapsa ya da Norris şampiyon olmaz mı?
Tabii ki de 0.5 araçla kimse şampiyon olamaz. Fakat bahsettiğim takımlar şampiyon olabilecek takımlar mühendisleri ve pilotları yetersiz. Sence Max Ferrari yapsa ya da norris şampiyon olmaz mı?
Olamaz. Takımda mühendis ve pilottan başka kimse araca etki etmiyor. İyi mühendis+iyi pilot her yeri şampiyon yapar örneği de, Michael Schumacher'dır.