2025 GOTY ödülünü kim kazanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 354
  • Etiketler Etiketler
    2025 goty

GOTY Kim Kazanır?

• Donkey Kong Bananza

Oy: 0 0,0%
  • Hollow Knight: Silksong

Oy: 6 14,0%
  • Clair Obscur: Expedition 33

Oy: 28 65,1%
  • Death Stranding 2: On The Beach

Oy: 1 2,3%
  • Hades II

Oy: 0 0,0%
  • Kingdom Come: Deliverance II

Oy: 8 18,6%

• Oy verenlerin toplamı
    43

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
7 senedir Hollow Knight silksong bekleyen birisi olarak kazanmasını çok istiyorum. İlk oyuna nazaran o kadar fazla şey eklenmiş ki. Hype kesinlikle yerindeydi.

Ancak Expedition 33 ayrı bir başyapıt, ve onun kazanması sanırım en iyi karar olacaktır diye düşünüyorum. Zaten her 2 stüdyo da birbirlerini destekliyor

Kısaca şu an listede olan her oyun hak eden adaylar, kim kazansa mutluyum ha ama Donkey Kong kazanırsa Game awards şikelidir arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Expedition 33'ün kazanacağını diğer oyunların yapımcıları bile biliyordur bence. Son yıllarda çocukluğumda oyun oynarken yaşadığım heyecanı ve hevesi yaratan nadir oyunlardandı.

Gerçekten öyle, team Cherry bile silksong içine ona ait bir easter egg koymuştu. Sonra sandfall çok güzel bir çizim paylaştı buna hitaben. Şöyle arkadaş canlısı firmaların birbirlerine gönderme yapmasına bitiyorum. İndie oyunlar sektörü kurtaracak. Keşke ikisi de kazanabilse

Açık konuşmak gerekirse bana göre 2 oyun yarışacak. KCD2 ve E33. bence az bir farkla E33 kazanacak. İki oyunu da bitirmedim, ancak deneyimledim.

Hiç sevmediğim bir oyun türü, oynamadım da ama Expedition 33 net olarak kazanır. Herkesin beğenisini toplayan bir oyun. 2. sırada da kcd2 olur.

Açık konuşmak gerekirse bana göre 2 oyun yarışacak. Kcd2 ve e33. bence az bir farkla E33 kazanacak. İki oyunu da bitirmedim, ancak deneyimledim.

E33 ve silksong olacağı çok belli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…