7 senedir Hollow Knight silksong bekleyen birisi olarak kazanmasını çok istiyorum. İlk oyuna nazaran o kadar fazla şey eklenmiş ki. Hype kesinlikle yerindeydi.
Ancak Expedition 33 ayrı bir başyapıt, ve onun kazanması sanırım en iyi karar olacaktır diye düşünüyorum. Zaten her 2 stüdyo da birbirlerini destekliyor
Kısaca şu an listede olan her oyun hak eden adaylar, kim kazansa mutluyum ha ama Donkey Kong kazanırsa Game awards şikelidir arkadaşlar.
Expedition 33'ün kazanacağını diğer oyunların yapımcıları bile biliyordur bence. Son yıllarda çocukluğumda oyun oynarken yaşadığım heyecanı ve hevesi yaratan nadir oyunlardandı.
Expedition 33'ün kazanacağını diğer oyunların yapımcıları bile biliyordur bence. Son yıllarda çocukluğumda oyun oynarken yaşadığım heyecanı ve hevesi yaratan nadir oyunlardandı.
Gerçekten öyle, team Cherry bile silksong içine ona ait bir easter egg koymuştu. Sonra sandfall çok güzel bir çizim paylaştı buna hitaben. Şöyle arkadaş canlısı firmaların birbirlerine gönderme yapmasına bitiyorum. İndie oyunlar sektörü kurtaracak. Keşke ikisi de kazanabilse