2025 YKS nasıl geçti?

Bende TYT ve AYT matematik dışında kontrol ettim. Matematiğe bağlı şu an. Matematik dışı iyi gözüküyor.

AYT günü gelen gözetmenlerde son 40dk kala sohbet edip durdular.

Bende TYT ve AYT matematik dışında kontrol ettim. Matematiğe bağlı şu an. Matematik dışı iyi gözüküyor.

AYT günü gelen gözetmenlerde son 40dk kala sohbet edip durdular.
Ben şikayet ettim bu arada Bayrampaşa İlçe MEB'e. Tüm emeklerimi çarçur eden adamlar var ya.

Gitme dershaneye. Gitmek zorunda değilsin ki.

Deneme sınavları sorun tek dert, ama devlet okullarından tanıdık öğretmenin varsa nitelikli okullarda para ile deneme ayarlanabilir sana.
Ya da dershanelerde parayla deneme olabilirsin de, çok sağlam sokuyorlar afedersin.

Deneme kulübü fikri var bende de ama bizimkiler eğitim konusunda fazlasıyla eski düşünüyor.
Dershanesiz kazanılmaz kafasındalar.

Ben olsam yaygarayı koparırdım hocam. Bizim okulda da kamera yoktu Ankara'nın göbeğinde olmasına rağmen. Bir işler var ama hayırlısı. Geçmiş olsun.

AYT matematikte ilk 10 soruyu çözünce +30 gelecek sanmıştım...

Sınavdan çıktığımda verdiğim cevapların birçoğundan emin olamayıp çok zor geçtiğini sanmıştım ama cevap anahtarları yayınlanınca ve verdiğim cevaplara bakıldığında aslında çokta zor sormamışlar.

AYT matematikte ilk 10 soruyu çözünce +30 gelecek sanmıştım...
O yanılgıya düştükten sonra herkes çöktü zaten. Asal sayı sorusunun mantıksızlık çok iyiydi. Son bulduğum kombinasyonu çarpmaya üşenmiştim ve o kombinasyon doğru cevapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…