2025 YKS nasıl geçti?

Dil 30k. 4 ay once girdigim YDS sinavindan erken ciktigim halde YDT sonucumdan daha iyi gelmisti. Daha zor oldugu soylenen uni mezunlari icin olan ve suresi daha fazla olan YDS sinav sonucum YDT'den daha kotu yani.

TYT kotu degil bu arada. Turkce 38 net, Sosyal 17 net. Matematik ise 12. Matematik yuksek olsa benim icin mukemmel bir TYT.

Biyoloji ve TYT Türkçe'de feci ters köşe olmuşum. 140K'da kaldık. Yüksek ihtimalle Medipol Fizyo yazıp sıyrılırım aradan.
Yalnız benle AYT'yi neredeyse birebir aynı yapan ama TYT Matematik'te 1.25 net fazla yapan arkadaşım benden 19.5K öne geçmiş, bu nasıl bir yığılma?

Mezuna kalasım var ama evdekilerle papaz olmak çok can sıkıyo'.
Geçen sene 400 yakın aldım, bu sene 300 almışım (Sayısal). AYT Fen berbat ötesi. Babam tutturdu ben sana MSÜ git subay ol dedim, hemşire ol tekrardan sınava gir dedim diye tekrarlıyor.

Geçen sene 400 yakın aldım, bu sene 300 almışım (Sayısal). AYT Fen berbat ötesi. Babam tutturdu ben sana MSÜ git subay ol dedim, hemşire ol tekrardan sınava gir dedim diye tekrarlıyor.
Benim anlamadığım; Bu kadar yığılma olması aşırı anormal.

Benim anlamadığım; Bu kadar yığılma olması aşırı anormal.
Her sene oluyor. Ben artık normal karşılıyorum. Artık bu sınav sisteminde iyi yapmamız önemli değil. Ya çok iyi yapacağız ya da bu şekilde sıralamalara razı olacağız.

Benim anlamadığım; bu kadar yığılma olması aşırı anormal.

Artık herkes çok iyi çalışıyor. YouTube hocalarının etkisi var. Rehberlikde eklenince yığılma iyice oluyor. Bu yığılma her sene artacak giderek. 9'dan YKS için dershaneye yazılanlar gördüm geçen sene.

Reis seninle geçen sene de konuşmuştuk o zamanlar netlerin derecelikti sınavdan önce heyecanlandım vs. dedin bu senede millete bayağı tavsiye verdin kanal kaynak vs. önerdin netlerinde iyiydi 140 bin yapmışsın bizi mi yiyorsun anlamadım ki ?

Herkesin iyi çalışmasıyla alakası yok, tarihin en zor AYT'sinde ilk 35 bindeki yığılmaların birçoğu niteliksiz boş beleş ve hükümete yakın cemaatlerin desteklediği okulların öğrencisi varsa bu işte bir iş vardır.
Bu seneki LGS muhabbetine benzer bir muhabet olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar yüksek sıralamada yığılma olması acayip mantıksız.

Her sene oluyor. Ben artık normal karşılıyorum. Artık bu sınav sisteminde iyi yapmamız önemli değil. Ya çok iyi yapacağız ya da bu şekilde sıralamalara razı olacağız.
21' gibi sınav yapsa 23' gibi sıralama olacak herhalde, bu kadarı saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…