4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 1 Ağustos 2024 #11 Senaryo: Tarih Senaryo: Dizi Çıkmadan öyle olacak demek doğru mu bilmem ama ben yüksek ihtimalle öyle olacağını düşünüyorum.
Senaryo: Tarih Senaryo: Dizi Çıkmadan öyle olacak demek doğru mu bilmem ama ben yüksek ihtimalle öyle olacağını düşünüyorum.
MEQ Üstün Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 814 Çözümler 9 Beğeniler 788 Yer Tardis 2 Ağustos 2024 #12 MEQ dedi: Diriliş Ertuğrul'u çeken yapım şirketi (tek "başarılı" işleri bu olsa gerek ) biraz da oyundan para kıralım demişler. Erzurum'dan öteye gitmez. Genişletmek için tıkla... Beğenmedim atan arkadaşlar, sizinki fikir de benimki tıngırtı mı? Aynısını Erzurum'a kötü oyun diyenler için "köstek olma destek ol" diyerek yaptınız, sonuç: Hüsran .
MEQ dedi: Diriliş Ertuğrul'u çeken yapım şirketi (tek "başarılı" işleri bu olsa gerek ) biraz da oyundan para kıralım demişler. Erzurum'dan öteye gitmez. Genişletmek için tıkla... Beğenmedim atan arkadaşlar, sizinki fikir de benimki tıngırtı mı? Aynısını Erzurum'a kötü oyun diyenler için "köstek olma destek ol" diyerek yaptınız, sonuç: Hüsran .