2025'te desteği kesilecek Windows 10 sürümü kullanıcıları ne yapacak?

Ama konu Windows 10 kullanıcılarına sormuş Böyle olursa sürekli Windows Linux kavgası döner.
DualBoot ile Windows 10 da kurulu ama.

Ama konu Windows 10 kullanıcılarına sormuş Böyle olursa sürekli Windows Linux kavgası döner.
Ayriyeten birde işletim sistemi kavgası çıkarmasınlar her şeyin kavgası dönüyor zaten yoruldum ben.

Düne kadar Windows 10 kullanıyordum. Sistemim yettiği halde. Şu an Windows 11 Enterprise IoT LTSC 2024 kullanıyorum. Memnunum.

Ne zaman Windows 11 adam akıllı bir hâl alır o zaman geçerim.

Windows 10'a bağımlı diye Windows 11'e laf edenler harici herkesi Windows 11'e bekleriz. Ve evet dostlar 11 daha iyi.

Windows 11'e laf edilmesinin %90 sebebi optimizasyondur. %10'luk kısım görsele laf edebilir ama bu kısım az. Windows 10'da ilk günlerinde hatalıydı ve insanlar yazılımsal sorunlardan şikayetçiydi. O zaman da Windows 8.1 övülüyordu. Windows 10 yerine oturdu ve herkes Windows 10'na geçiş yaptı. Umarım insanların neye laf ettiğini anlamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…