2025'te PS4 alınır mı?

Hocam bütçe azsa ve konsol deneyimi yasamak istiyorsan DualSense veya Xbox 9.nesil kontrolcu al. GeForce NOW gibi de bir Cloud gaming sistemi al isini gorur. Sansuronline kullanmiyorsan Boosteroid de deneyebilirsin.

PS4 çok rahat yeter. Cloud gaming asla tercih edilmemeli.

Cloud gamingler çok kötü, gecikmeler mi dersin, her seferinde başka FPS alma mı dersin. Fiziksel olarak bir konsol almak çok daha iyi. Ayrıca aboneliğin bitti mi yer şey biter.

Hocam ben GeForce NOW da bir problem yasamiyorum, tabii internetim de iyi. Ancak 60 FPS sabitleyince oynama olmuyor bende. Soyle ki, PS4 eski bir cihaz oldugu icin sıkıntı cikarmada bulabilecek muhatap zor. Tabii temiz bir cihaz alinirsa iyi olur ancak eski nesil oldugu icin onermiyorum ben, tercihe kalmis.

GeForce NOW da oyunlar oynamak için kütüphane gerekiyor. Her oyunda bulunmuyor. Eski nesil konsol önermekten korkmayın, dükkanlardan vs alınırsa muhatap olacak insan olur. Eğer 2.el Series S'i normal bir insandan satın alsaydı, muhatap olacak kimse olmazdı tamirciye götürürdün. Aynısı PS4 içinde geçerli olurdu.

Bu arada PS4'ü kırdır bence. Çok güzel kütüphanesi var emulator bile indirilebilinir.
@baysigma

PS4 çok rahat yeter. Cloud gaming asla tercih edilmemeli.

Hocam PS4 Slim buldum sarı sitede onu alacağım yanında 1 tane orijinal kol ve GTA 5 CD'si veriyor.

Sürümü 12.52 diyor kırılır mı?

Hocam ben cihazı satın alacağım yanına da birkaç oyun alırım kırılana kadar idare ederim.

1-2 yıl beklemen ihtimalin de var. Ne zaman kırılacağı belirsiz. Son 6 ay kullanılmamış şimdi satışa çıkarmış olan PS4'lere bak. Alırken PS4 sürümü sorgula, güncelleme yapmamasını söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…