Çocukluğumdan beri hep böyle bir koleksiyonum olsun istemiştim. Bayağı 9 yaşlarımdan beri falan, o sıralar misafirlikte bir abinin koleksiyonunu görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Ama bana ne bu oyunlar alındı ne bu oyunları çalıştıracak bir cihaz. Bu yüzden.
O zaman PS5 cdli versiyon alıp içine PSN Plus falan kurabiliyorum değil mi eminsiniz? Ayrıca PS4 CD'si aldığımda Sony bazen PS5 versiyonunu indirmene izin verir yazıyor Google'da. Muhtemelen yalan haber ama size de sormuş olurum.
Tamam hocam biraz daha biriktireyim PS5 alayım o zaman. Lakin ben şundan korkuyorum, hani yurt dışı olayları kapandığı için her şeyin fiyatı artacak. PS5'e de vurur mu bu acaba diye korkuyorum. Çünkü tam 20'ye yaklaşmışken bir anda çat diye gitmesin. Bu arada biriktireceğim süre 2 ay. Sosyal aktiviteleri yapmak zorundayım tamamen kısamam kimse kusura bakmasın. Kafayı yerim yoksa.
Açıkçası GTA 5'i de hiç sevemedim. GTA 6'yı da beklemiyorum, ayrıca fragman hayal kırıklığı var bende. Mesela GTA 5'in fragmanına bir bakıyorsun, böyle arabalar kaçışlar Ultimate hareketler soygunlar falan çok eğlenceli. Oyuna bir giriyorsun korna sesleri 2 yumruk sessiz sakin. GTA 6 da da böyle olacak muhtemelen o yüzden pek alasım gelmiyor o oyunu. Ayrıca GTA 5'in 3. görevine kadar yapabildim sonra aşırı sıkıldım. GTA 6'dan çok Subnautica 2 gelmeyecekmiş PS4'e deseniz borç harç eder yine alırım
Ek not: Arkadaşlar PS4 diskini PS5'e takınca çalışıyor diye hatırlıyorum ama herhangi bir bozulma etme veya görüntü kötülüğü 30 FPS sorunu falan bunlar oluyor mu? PS5 CDli kasalarında CFI kodlarında bir fark var mı? Örneğin CFI 0011 sakın alma 1100 al gibi.
Ayrıca PS5 CD kasalarında böyle sıvı akma drifting sorunları falan var mı? Ya da kronik arızalar.